Συνελήφθη «stalker» έξω από την οικία της Τέιλορ Σουίφτ
Συνελήφθη «stalker» έξω από την οικία της Τέιλορ Σουίφτ © EPA/ALLISON DINNER
Celebrities

Συνελήφθη «stalker» έξω από την οικία της Τέιλορ Σουίφτ

Δεύτερο περιστατικό μέσα στην εβδομάδα για τη διάσημη τραγουδίστρια

62224-137655.jpg
Newsroom |

Τέιλορ Σουίφτ: Συνελήφθη stalker έξω από την οικία της - Δεύτερο περιστατικό μέσα στην εβδομάδα για τη διάσημη τραγουδίστρια 

Ένας 33χρονος άνδρας συνελήφθη και κατηγορείται για παρενόχληση και παρακολούθηση, αφού βρέθηκε να συμπεριφέρεται αλλοπρόσαλλα κοντά στο σπίτι της Τέιλορ Σουίφτ στη Νέα Υόρκη.

Ο David Crowe, από το Σιάτλ της Ουάσινγκτον, συνελήφθη τη Δευτέρα, με την ανακοίνωση της αστυνομίας της Νέας Υόρκης να αναφέρει: «Οι αστυνομικοί προσεγγίστηκαν από πολλούς καταγγέλλοντες που επισήμαναν έναν συναισθηματικά διαταραγμένο άνδρα που συμπεριφερόταν ακανόνιστα στην τοποθεσία. Μόλις οι αστυνομικοί παρατήρησαν τον άνδρα να παρενοχλεί πολλαπλούς καταγγέλλοντες, τον συνέλαβαν χωρίς περαιτέρω επεισόδια- δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί». Στον Crowe απαγγέλθηκαν κατηγορίες για δύο περιπτώσεις παρενόχλησης και παρενόχλησης.

Η Σουίφτ απουσίαζε από το ακίνητο εκείνη την περίοδο, παρακολουθώντας τον φίλο της, τον παίκτη του αμερικανικού ποδοσφαίρου Τράβις Κελς, να παίζει στο Μπάφαλο, στα βόρεια της πολιτείας της Νέας Υόρκης.

Τέιλορ Σουίφτ: Ακόμη ένα περιστατικό παραενόχλησης 

Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό έξω από την ιδιοκτησία της κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, με έναν άνδρα να συλλαμβάνεται το Σάββατο, αφού μάρτυρες δήλωσαν ότι προσπάθησε να εισέλθει στο σπίτι της Σουίφτ στην Tribeca. Ο άνδρας δεν είχε απαντήσει σε κλήση για ένα άσχετο περιστατικό και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες γι' αυτό. Η αστυνομία της Νέας Υόρκης δεν έχει επιβεβαιώσει αν η απόπειρα διάρρηξης και οι κατηγορίες για παρενόχληση σχετίζονται μεταξύ τους, αλλά τα δύο περιστατικά φέρονται να αφορούν το ίδιο άτομο.

Τα σπίτια της Σουίφτ στη Νέα Υόρκη και αλλού έχουν γίνει στόχος πολλών ατόμων τα τελευταία χρόνια. Το 2018, ο Ρότζερ Αλβαράντο από τη Φλόριντα επιχείρησε να διαρρήξει το σπίτι της στη Νέα Υόρκη χρησιμοποιώντας ένα φτυάρι, ενώ δύο μήνες αργότερα τα κατάφερε, χρησιμοποιώντας το ντους της και κοιμώμενος στο κρεβάτι της. Φυλακίστηκε για εννέα μήνες, αλλά διέρρηξε και πάλι μετά την αποφυλάκισή του και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δύο έως τεσσάρων ετών.

Το 2020, ο Τεξανός Eric Swarbrick φυλακίστηκε για 30 μήνες αφού έστειλε απειλητικές επιστολές στην πρώην δισκογραφική εταιρεία της Swift. Το 2022, ο Morgan Mank, από τη Βιρτζίνια, έριξε μεθυσμένος το αυτοκίνητό του στο κτίριό της στη Νέα Υόρκη και προσπάθησε να εισέλθει πριν συλληφθεί, ενώ την ίδια χρονιά εκδόθηκε εντολή προστασίας εναντίον του Joshua Christian, κατοίκου του Μπρούκλιν, ο οποίος επισκεπτόταν επανειλημμένα τα σπίτια της στη Νέα Υόρκη και το Τενεσί.

Τον Ιούνιο του 2023, ο Μίτσελ Τάμπελ από την Ιντιάνα συνελήφθη και κατηγορήθηκε για παρενόχληση, εκφοβισμό, παραβίαση της ιδιωτικής ζωής και παρενόχληση, αφού έστειλε στη Σουίφτ μια σειρά απειλητικών μηνυμάτων και εμφανίστηκε έξω από το σπίτι της στο Νάσβιλ. Τον Ιούλιο του 2023, η Kimberly Meyer συνελήφθη έξω από το σπίτι της στο Rhode Island, αφού προηγουμένως είχε προειδοποιηθεί να μείνει μακριά από αυτό.

Τι είχε δηλώσει η Σουίφτ για τα περιστατικά καταδίωξης

Το 2019, η Σουίφτ έγραψε στο περιοδικό Elle για το ψυχολογικό κόστος των περιστατικών καταδίωξης: «Ο φόβος μου για τη βία συνεχίστηκε στην προσωπική μου ζωή. Κουβαλάω μαζί μου επίδεσμο επιδέσμου QuikClot army grade, ο οποίος είναι για τραύματα από πυροβολισμούς ή μαχαιριές.

Ιστοσελίδες και ταμπλόιντ έχουν αναλάβει να δημοσιεύσουν στο διαδίκτυο κάθε διεύθυνση σπιτιού που είχα ποτέ. Αν έχεις αρκετούς κυνηγούς που προσπαθούν να εισβάλουν στο σπίτι σου, αρχίζεις να προετοιμάζεσαι για άσχημα πράγματα. Κάθε μέρα προσπαθώ να υπενθυμίζω στον εαυτό μου το καλό στον κόσμο, την αγάπη που έχω δει και την πίστη που έχω στην ανθρωπότητα. Πρέπει να ζούμε γενναία για να νιώθουμε πραγματικά ζωντανοί, και αυτό σημαίνει να μην κυριαρχούμαστε από τους μεγαλύτερους φόβους μας»

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice