Mέριλ Στριπ: Ο Μάρτιν Σορτ διαψεύδει τις φήμες
© EPA/ALLISON DINNER
Celebrities

Ο Μάρτιν Σορτ διαψεύδει τις φήμες για την Μέριλ Στριπ: «Δεν είμαστε ζευγάρι»

Οι δυο τους συμπρωταγωνίστησαν στην σειρά «Only Murders in the Building»

62224-137655.jpg
Newsroom |

Mέριλ Στριπ: Ο Μάρτιν Σορτ διαψεύδει τις φήμες ότι είναι ζευγάρι με την σταρ του Χόλιγουντ

Ο ηθοποιός Μάρτιν Σορτ διέψευσε εκ νέου τις φήμες ότι αυτός και η Μέριλ Στριπ βγαίνουν ραντεβού.

«Δεν είμαστε ζευγάρι. Είμαστε απλώς πολύ καλοί φίλοι», δήλωσε στο κυριακάτικο επεισόδιο του podcast «Club Random» του Μπιλ Μάερ. Η διευκρίνιση ήρθε μετά την αναφορά του παρουσιαστή του «Real Time» για τους συμπρωταγωνιστές του «Only Murders in the Building» ως «δυνατό ζευγάρι».

Ο Σορτ και η Στριπ πυροδότησαν για πρώτη φορά εικασίες για ειδύλλιο νωρίτερα αυτό το μήνα, όταν εθεάθησαν να κάθονται μαζί στις Χρυσές Σφαίρες.

Μέριλ Στριπ: Χωρισμένη εδώ και έξι χρόνια

H ιστοσελίδα Page Six ανέφερε αποκλειστικά τον περασμένο Οκτώβριο ότι η πρωταγωνίστρια του «Devil Wears Prada» και ο σύζυγός της χώρισαν κρυφά πριν από έξι χρόνια μετά από τέσσερις δεκαετίες γάμου. Παρότι χωρισμένη από το 2018, η Στριπ συνέχισε να φοράει τη βέρα της μέχρι που η είδηση του χωρισμού τους έγινε πρωτοσέλιδο.

Η Μέριλ Στριπ και ο Ντον Γκάμερ γνωρίστηκαν λίγο μετά τον θάνατο του συντρόφου της Στριπ, ηθοποιού του «Νονού» Τζον Καζάλε, από καρκίνο του πνεύμονα, το 1978. Και για τη γνωριμία φρόντισε ο αδερφός της Χάρι. Εχουν τέσσερα παιδιά, τον τραγουδιστή Χένρι Γουλφ, 43 ετών, και τις ηθοποιούς Μάμι Γκάμερ, Γκρέις Γκάμερ, και Λουίζα Τζέικομπσον, 40, 37 και 32 ετών αντίστοιχα. Η Μέριλ Στριπ έχει πει ότι «η ομαδική εργασία είναι το παν» όταν μεγαλώνεις παιδιά. Το 2019, μετά τον μυστικό χωρισμό τους αποκάλυψε στην Sydney Morning Herald ότι ο Γκάμερ «ασχολιόταν πάρα πολύ» με τα παιδιά τους. «Ηταν λίγο πιο χαλαρός ως προς το μεγάλωμα των παιδιών. Εγώ ήμουν περισσότερο “μαμά-τίγρης”. Οταν ο Χένρι, ο γιος μου, ήταν μικρός ήθελε να μάθει να παίζει πιάνο, αλλά ο δάσκαλος που προσλάβαμε δεν ήταν πολύ καλός και ο Χένρι έχασε το ενδιαφέρον του. Πίστευα ότι έπρεπε να συνεχίσει να κάνει μαθήματα, αλλά ο σύζυγός μου σκέφτηκε ότι ήταν το όνειρό μου, που προσπαθούσα να του επιβάλω. Σήμερα ο γιος μου είναι 37 και είναι μουσικός. Η “μαμά-τίγρης” Μέριλ είχε δίκιο», είπε.

Ο Σορτ ήταν παντρεμένος με τη Νάνσι Ντόλμαν από το 1980 μέχρι τον θάνατο της 2010 σε ηλικία 58 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο των ωοθηκών.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice