Η Κρίστι Μπρίνκλεϊ ποζάρει με μαγιό και λέει: «Έτσι είναι τα εβδομήντα»
© Nicholas Hunt/Getty Images for Sports Illustrated/Ideal Image
Celebrities

Η Κρίστι Μπρίνκλεϊ ποζάρει με μαγιό και λέει: «Έτσι είναι τα εβδομήντα»

Έχει εμφανιστεί σε πάνω από 500 εξώφυλλα

62224-137655.jpg
Newsroom |

Κρίστι Μπρίνκλεϊ: Το supermodel έγινε 70 ετών - Η φωτογραφία με μαγιό

Λίγες μέρες αφότου έγινε 70 ετών, η Κρίστι Μπρίνκλεϊ γιόρτασε τα γενέθλιά της με μια φωτογραφία με ολόσωμο μαγιό, λέγοντας στα ακολούθους της ότι: «έτσι είναι τα εβδομήντα».

«Εξαρτάται από εσάς»

«Έτσι είναι τα εβδομήντα...» έγραψε το μοντέλο SI στη λεζάντα της ανάρτησης της. «Εξαρτάται από εσάς, είναι στα χέρια σας. Να επιλέξεις να γιορτάσεις, αντί να δειλιάσεις. Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις, να γυμνάζεσαι και να τρέφεσαι σωστά, να χρησιμοποιείς το αντηλιακό σου και να μην κάθεσαι κάτω από τα φώτα της οροφής!

«Να είστε περίεργοι, να εξερευνήσετε...μόνο μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας την οδοντοστοιχία σας. Σοβαρά, γελάστε και αγαπήστε με όλη σας τη δύναμη ...και σας υπόσχομαι ότι τα 70 θα είναι εντάξει».

Με αυτό, η Μπρίνκλεϊ εννοεί ότι χάρη στη σύγχρονη ιατρική, την τεχνολογία και την έρευνα σχετικά με τη διατροφή, η επιλογή να ευδοκιμήσει κανείς σε κάθε ηλικία είναι πιο προσιτή από ποτέ. «Έχουμε μάθει τόσα πολλά για το πώς λειτουργούν το σώμα και το μυαλό μας…και τρόπους για να επεκτείνουμε την ευημερία και την ενέργειά μας», έγραφε πέρυσι την ίδια εποχή. 

Μεγάλη καριέρα στο modelling

Η Κρίστι Μπρίνκλεϊ έγραψε τη δική της ιστορία στον χώρο του μόντελινγκ, όταν πόζαρε για πρώτη φορά στο Sports Illustrated τη δεκαετία του 1970. Πέρασε 25 χρόνια ως το πρόσωπο του CoverGirl, εμφανίστηκε σε πάνω από 500 εξώφυλλα περιοδικών και υπέγραψε συμβόλαια με μεγάλα brands. Στη συνέχεια διέγραψε μία αξιόλογη πορεία στον χώρο της υποκριτικής και της τηλεόρασης.

Το 1998, οι αναγνώστες του Playboy ψήφισαν την Μπρίνκλεϊ ως μία από τις 100 πιο σέξι γυναίκες του 20ου αιώνα.Το 2011, το Men's Health την ονόμασε μία από τις «100 πιο καυτές γυναίκες όλων των εποχών», κατατάσσοντάς την στο νούμερο 16.

Το 1985 παντρεύτηκε τον τραγουδιστή Μπιλ Τζόελ, ο οποίος είναι ο πατέρας της Αλέξα. Το ζευγάρι πήρε διαζύγιο 8 χρόνια αργότερα.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice