Αλίσια Σμιντ: Η «πιο σέξι» αθλήτρια του κόσμου ζει με 700 ευρώ τον μήνα
© Bertrand Rindoff Petroff/Getty Images/Ideal Image
Celebrities

Η «πιο σέξι» αθλήτρια του κόσμου ζει με 700 ευρώ τον μήνα

H Aλίκα Σμιντ είναι μέλος της εθνικής ομάδας της Γερμανίας

62224-137655.jpg
Newsroom |

Αλίκα Σμιντ: Η «πιο σέξι» αθλήτρια του κόσμου ζει με 600 ευρώ τον μήνα

Η Γερμανίδα αθλήτρια στίβου Αλίκα Σμιντ αποκάλυψε πώς απέρριψε μια τεράστια συμφωνία χορηγίας που έφτανε σε «εξαψήφια ποσά επειδή δεν αισθανόταν άνετα» - παρά το γεγονός ότι είχε ένα «μέτριο» μηναίο εισόδημα.

Αλίκα Σμιντ: Μέλος της γερμανικής ομάδας σκυταλοδρομίας

Η 25χρονη αγωνίζεται για τη χώρα της στα 400μ. και ήταν μέλος της γερμανικής ομάδας σκυταλοδρομίας που ταξίδεψε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020 - αν και δεν αγωνίστηκε.

Η Σμιντ - η οποία έχει χαρακτηριστεί ως η «πιο σέξι αθλήτρια του κόσμου» - έχει τεράστιο κοινό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με 4,9 εκατ. followers στο Instagram και 2 εκατ. στο TikTok, όπου δημοσιεύει τακτικά φωτογραφίες και κλιπ από την προετοιμασία της για αγώνες και αγωνίσματα στίβου.

Η Σμιντ έχει συμφωνία με την Hugo Boss, αλλά πέρυσι ισχυρίστηκε ότι ο κύριος μισθός της προέρχεται από το γερμανικό αθλητικό ίδρυμα Sporthilfe, το οποίο της καταβάλλει μόλις 700 ευρώ το μήνα - και μόνο επειδή αγωνίζεται για την εθνική της ομάδα, σύμφωνα με την Bild. Η ίδια δήλωσε στη Bild: «Πριν από δύο μήνες έλαβα μια προσφορά από μια γνωστή μάρκα. Αλλά δεν αισθανόμουν άνετα με τους όρους».

Η Σμιντ έχει μιλήσει στο παρελθόν για τις δυσκολίες μιας αθλήτριας να αποκτήσει κανονικό εισόδημα, λέγοντας ότι τα χρήματα που της καταβάλλονται για τη συμμετοχή της σε αγώνες δεν της αρκούν για να ζήσει.

Προπονήτρια στην Ντόρτμουντ

Στο παρελθόν η Σμιντ ήτανι προπονήτρια φυσικής κατάστασης στη γερμανική ομάδα της Bundesliga Borussia Dortmund και συγκεκριμένα τη σεζόν 2020-21. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, πρωταγωνίστησε σε ένα viral κλιπ με 6 εκατ. προβολές που αντιμετωπίσε τον Ματς Χούμελς στα 400 μέτρα - κερδίζοντας με ευκολία.

Alica Schmidt vs. Mats Hummels - 400m Race

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice