BAFTA 2024: H συγκινητική εμφάνιση του Μάικλ Τζ. Φοξ στη σκηνή του Royal Festival Hall - Παρουσίασε τις υποψηφιότητες καλύτερης ταινίας.
Ο Μάικλ Τζ. Φοξ έκανε εμφάνιση-έκπληξη στη σκηνή των κινηματογραφικών βραβείων BAFTA © EPA/Neil Hall
Celebrities

H συγκινητική εμφάνιση του Μάικλ Τζ. Φοξ στην απονομή των βραβείων BAFTA - Αποθεώθηκε από το κοινό

Παραμένει ενεργός ο αγαπημένος ηθοποιός παρά τη μάχη που δίνει με τη νόσο του Πάρκινσον

62224-137655.jpg
Newsroom |

BAFTA 2024: H συγκινητική εμφάνιση του Μάικλ Τζ. Φοξ στη σκηνή του Royal Festival Hall - Παρουσίασε τις υποψηφιότητες καλύτερης ταινίας.

Ο Μάικλ Τζ. Φοξ έκανε μία εμφάνιση-έκπληξη στη σκηνή των κινηματογραφικών βραβείων BAFTA παρά τη μάχη που δίνει με τη νόσο του Πάρκινσον και γνώρισε την αποθέωση από το κοινό.

BAFTA: Ο Μάικλ Τζ. Φοξ στη σκηνή του Royal Festival Hall

Αν και ανέβηκε στη σκηνή σε αναπηρικό καροτσάκι, στάθηκε όρθιος στο βήμα για να παρουσιάσει τις υποψήφιες ταινίες στην κατηγορία της Καλύτερης Ταινίας όπου το επικό φιλμ του Κρίστοφερ Νόλαν, «Οπενχάιμερ» ήταν ο μεγάλος νικητής.

Michael J. Fox rises from wheelchair at BAFTAs and moves audience to tears

Νωρίτερα, παρουσιάζοντας τον διάσημο ηθοποιό στη σκηνή του Royal Festival Hall, ο οικοδεσπότης Ντέιβιντ Τένναντ, τον περιέγραψε ως έναν «αληθινό θρύλο του κινηματογράφου».

«Πέντε ταινίες είναι υποψήφιες σε αυτή την κατηγορία και οι πέντε έχουν κάτι κοινό. Είναι το καλύτερο από αυτό που κάνουμε. Δεν έχει σημασία ποιος είσαι ή από πού είσαι, αυτές οι ταινίες μπορούν να μας φέρουν κοντά», είπε συγκινημένος ο Μάικλ Τζ. Φοξ στη σκηνή.

«Υπάρχει λόγος που λένε ότι οι ταινίες είναι μαγικές, γιατί οι ταινίες μπορούν να σου αλλάξουν τη μέρα. Μπορούν να σου αλλάξουν τις προοπτικές σου και μερικές φορές ακόμη και τη ζωή σου», συνέχισε.

Σύμφωνα με το BBC, η ταινία «Still: A Michael J. Fox Movie» η οποία αφηγείται την ιστορία της ζωής του σε πρώτο πρόσωπο, ήταν υποψήφια στη κατηγορία για το Καλύτερο Ντοκιμαντέρ, αλλά το βραβείο απέσπασε το «20 Days In Mariupol».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice