Η Αλεσάντρα Αμπρόζιο και η «mini me» κόρη της Anja

Η 15χρονη Anja ετοιμάζεται να μπει στον κόσμο του μόντελινγκ

Η Αλεσάντρα Αμπρόζιο έχει μία κόρη που της μοιάζει πολύ και ετοιμάζεται να ακολουθήσει τα βήματά της στο μόντελινγκ.

Είναι από τα πιο λαμπρά ονόματα στον κόσμο της μόδας κι έχει πλουτίσει από τις πασαρέλες. Η Αλεσάντρα Αμπρόζιο, το σούπερ μόντελ από τη Βραζιλία, κατατάσσεται ανάμεσα στα 10 πιο πλούσια μοντέλα του κόσμου και πλέον φαίνεται πως αποφάσισε να δώσει τα «κλειδιά του μαγαζιού» στην κόρη της Anja, η οποία είναι αστέρι. 

Η Αλεσάντρα Αμπρόζιο και η «mini me» κόρη της Anja
© instagram /@alessandraambrosio

Η Anja είναι κόρη της Αλεσάνδρας και του επιχειρηματία ένδυσης Jamie Mazur και γεννήθηκε πριν από 15 χρόνια. Η πρώτη της απόπειρα να δοκιμάσει τη δημοφιλία της ήταν με το instagram. Άνοιξε λογαριασμό τον Δεκέμβριο του 2023 και ήδη έχει 108.000 ακολούθους. 

Το ενδιαφέρον της για τη μόδα ξεκίνησε όταν ήταν μόλις 11 χρονών. Το αποκάλυψε η μαμά της το 2019 σε συνέντευξή της στο περιοδικό People και εξέφρασε την απόλυτη στήριξη στις επιλογές της κόρης της. Ωστόσο, σε άλλη συνέντευξή της, η Αλεσάντρα είπε ότι στην παρούσα φάση η Anja επικεντρώνεται στα διαβάσματά της και δεν ασχολείται ενεργά με το μόντελινγκ. 

Η εντυπωσιακή ομοιότητα μεταξύ της Anja και της μητέρας της είναι παραπάνω από εμφανής. Οι δύο γυναίκες μοιράζονται και την ίδια αγάπη για τη μόδα. Συχνά ποζάρουν μαζί, επιδεικνύοντας ταιριαστές εμφανίσεις, είτε με κυριλέ τουαλέτες είτε με casual street ρούχα.

Η Αλεσάντρα Αμπρόζιο και η «mini me» κόρη της Anja
©instagram/ @anjaambrosiom

Η περίπτωση της Anja είναι ένα καραμπινάτο παράδειγμα νεποτισμού, που στη σόουμπιζ δεν φαίνεται να ενοχλεί ιδιαιτέρως κανέναν. Η κουλτούρα των nepo babies καλά κρατεί. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice