Bradley Cooper
© EPA/JUSTIN LANE
Celebrities

Μπράντλεϊ Κούπερ: «Δεν ξέρω αν θα ήμουν ζωντανός αν δεν ήμουν πατέρας»

Η μάχη με το αλκοόλ και τα ψυχολογικά προβλήματα

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Μπράντλεϊ Κούπερ: Τι είπε για την πατρότητα και την κόρη του - Η μάχη με το αλκοόλ και τα ψυχολογικά προβλήματα

Για την πατρότητα, τη δική του παιδική ηλικία και το πώς η κόρη του έδωσε νόημα στη ζωή του μίλησε ο Μπράντλεϊ Κούπερ στο podcast του κωμικού Dax Shepard, Armchair Expert.

Ειδικότερα, ο Κούπερ αναφέρθηκε στον τρόπο που αποφάσισε να μεγαλώσει την κόρη του, υποστηρίζοντας πως δούλεψε πολύ με τον εαυτό του τα ψυχολογικά και άλλα προβλήματα που αντιμετώπιζε.

«Έκανα αυτή τη δουλειά με τον εαυτό μου γιατί είμαι πατέρας και προσπαθώ να τη βλάψω όσο λιγότερο γίνεται», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Όταν ξεκίνησα να επαναπροσδιορίζω ποιες είναι οι βάσεις της ζωής μου και να τη βλέπω με κριτική ματιά, με ειλικρίνεια και με βάση τις πραγματικές μου αναμνήσεις, κατάλαβα ότι έτσι μπορώ να είμαι πραγματικά παρών απέναντι σε όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή μου. Είμαι διατεθειμένος να εκφραστώ πιο εύκολα, είμαι πιο δημιουργικός, πιο δοτικός και έχω περισσότερα όρια».

Αποκάλυψε πως στην παιδική του ηλικία έπαιζε ένα παιχνίδι επιβίωσης «επειδή τα πράγματα δεν ήταν όπως φαινόντουσαν εξωτερικά». «Το να μεγαλώνεις σε μία οικογένεια που έχει πληγεί από τον αλκοολισμό σημαίνει πολύ συγκεκριμένα πράγματα. Αυτό που πιστεύεις πως ισχύει, μαθαίνεις πως δεν είναι πραγματικό και σου καταστρέφει τη ζωή… Αυτό που κάνεις συνέχεια είναι να αναλύεις συμπεριφορές σαν επιστήμονας, προκειμένου να καταλάβεις τι είναι αληθινό», ανέφερε.

Ακόμη, με αφορμή τα είκοσι χρόνια νηφαλιότητάς του, ο Κούπερ είπε πως «ειλικρινά, δεν ξέρω αν θα ήμουν ζωντανός αν δεν ήμουν πατέρας».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice