Πώς ξοδεύει τα (πολλά) λεφτά της η Zendaya
© Gareth Cattermole/Getty Images
Celebrities

Πώς ξοδεύει τα (πολλά) λεφτά της η Zendaya

Το σίγουρο είναι πως δεν τα σκορπάει δεξιά και αριστερά

Zendaya: Ποιες είναι οι απολαβές της σταρ και ποιες οι επενδύσεις της.

Η Zendaya, που αυτές τις μέρες μπορούμε να την απολαύσουμε στο δεύτερο μέρος της ταινίας Dune, είναι μια από τις πιο επιτυχημένες και ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς που εργάζονται στο Χόλιγουντ σήμερα. Έχει κερδίσει εκατομμύρια από την τηλεόραση, τις ταινίες, το μόντελινγκ και τις διαφημίσεις. Είναι ηθοποιός, τραγουδίστρια, χορεύτρια και παραγωγός με περιουσία 22 εκατομμυρίων δολαρίων. Η Zendaya μεταμορφώθηκε από παιδί θαύμα της Disney σε αληθινή σταρ του κινηματογράφου και επιτυχημένη επιχειρηματία, που σημαίνει ότι τσεπώνει πολλά για πολλά χρόνια.

Όσο ήταν στο Disney Channel, οι αποδοχές της ήταν οι εξής: 162.000 δολάρια για τη σειρά PrankStars, 284.000 για το Frenemies και 200.000 για κάθε κύκλο του K.C. Undercover. Το 2013, σε ηλικία 16 χρονών, έφτασε στον τελικό του Dancing with the Stars. Δεν πήρε το πρώτο βραβείο, αλλά ούτε γύρισε στο σπίτι της με άδεια χέρια. Πήρε άπαξ 125.000 δολάρια για να πάρει μέρος στο σόου και μετά εισέπραττε δεκάδες χιλιάρικα για τη συμμετοχή της ανά βδομάδα. Στο σύνολο υπολογίζεται ότι παντελώνιασε πάνω από 200.000 δολάρια. 

Και μετά ήρθε το Euphoria, που έσκισε και σκίζει. Για να συμμετέχει στην τρίτη σεζόν, η Zendaya συμφώνησε να λάβει 1.000.000 δολάρια. Καθόλου άσχημο ντιλ. Για τον Spider-Man, λέγεται ότι πήρε το ποσό των 10 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ αρκετά εισπράττει και από τις συνεργασίες της με Οίκους μόδας όπως οι Lancôme, Tommy Hilfiger, Dolce & Gabbana, Valentino και Bulgari.

Πού τα τρώει τα εκατομμύρια που βγάζει με το ταλέντο και τη σκληρή δουλειά της; Κυρίως σε ακίνητα. Δεν κάνει σπατάλες, δεν τα σκορπάει σε αμάξια και μπουζούκια, είναι σεβαστικό κορίτσι. Επίσης, δεν τα τρώει όλα τα λεφτά της. Κάνει οικονομίες, όπως της έχει μάθει η μητέρα της. 

Το πρώτο της σπίτι το αγόρασε το 2017, σε ηλικία 20 ετών. Πλήρωσε 1,4 εκατομμύρια δολάρια για ένα οίκημα μεσογειακού στιλ που βρίσκεται στη γειτονιά Northridge του Λος Άντζελες. Διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια, πέντε μπάνια και ξεχωριστές τραπεζαρίες και σαλόνια.

Στη συνέχεια, το 2020, το πούλησε και αγόρασε μια έπαυλη στο Encino. Το ράντσο έχει έξι υπνοδωμάτια και επτά μπάνια, απλώνεται σε μια έκταση σε 16 στρέμματα και διαθέτει μια μεγάλη κύρια κατοικία, έναν ξενώνα και μια πισίνα. Το Encino είναι μια ιδιαίτερα περιζήτητη περιοχή από διασημότητες που αναζητούν την ιδιωτικότητα και βρίσκεται στην κοιλάδα San Fernando.

Το σπίτι της έπαυλης χτίστηκε το 1939, που σημαίνει ότι μπορούμε να το περιγράψουμε με δύο λέξεις: παλιατζούρα ή βίντατζ. Εννοείται πως έχει υποστεί ανακαινίσεις και ανακατασκευές, άρα δεν το λες γκρεμίδι. Για την αγορά του η Zendaya έβγαλε από το στρώμα 4 εκατομμύρια δολάρια και μάλλον το χαίρεται μαζί με τον Τομ Χόλαντ.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice