Brad Pitt and Angelina Jolie arrive on the red carpet for the 81st Academy Awards at the Kodak Theatre in Hollywood, California, 2009. © EPA/ANDREW GOMBERT
Brad Pitt and Angelina Jolie arrive on the red carpet for the 81st Academy Awards at the Kodak Theatre in Hollywood, California, 2009. © EPA/ANDREW GOMBERT
Celebrities

7 celebrities που εμφανίστηκαν με διαφορετικούς συντρόφους στα Οσκαρ

Εμφανίσεις που ξεχώρισαν, γεμάτες ίντριγκες και πάθη
Μαρίνα Ανδριωτάκη
Μαρίνα Ανδριωτάκη
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

7 celebrities που εμφανίστηκαν με τους πρώην και τους νυν στα Οσκαρ

Τα Όσκαρ είναι λίγες ημέρες μακριά και για αυτό που ανυπομονούμε περισσότερο, είναι το κόκκινο χαλί τους φυσικά. Συνώνυμο της λάμψης, της φινέτσας και συχνά αξέχαστων εμφανίσεων διάσημων ζευγαριών. Ωστόσο, περιστασιακά, τα φλας των παπαράτσι απαθανατίζουν μια αναπάντεχη ανατροπή - ζευγάρια που φτάνουν στην μεγαλοπρεπή αυτή εκδήλωση με  άλλους συντρόφους. Αυτές οι στιγμές, φορτωμένες με ίντριγκες και εικασίες, προσφέρουν μια ματιά στην πολυπλοκότητα των σχέσεων ακόμα και στο Χόλιγουντ - ναι ούτε και εκεί ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα. Ας εξερευνήσουμε λοιπόν αξιομνημόνευτες περιπτώσεις ζευγαριών που έγιναν πρωτοσέλιδα παρευρισκόμενοι στα Όσκαρ με πρώην και νυν συντρόφους τους.

O Μπραντ Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί αλλά και την Τζένιφερ Άνιστον
Κατά τη διάρκεια της πολύ προβεβλημένης σχέσης τους, ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί ήταν ένα ζευγάρι εξουσίας στο Χόλιγουντ, γνωστό για το ταλέντο, την ομορφιά και τη φιλανθρωπία του. Έχουν κάνει άπειρες εμφανίσεις σε κόκκινα χαλιά και στα Όσκαρ, με την  πολυαγαπημένη μας το 2009, όπου το ζευγάρι έφτασε μαζί, αποπνέοντας κομψότητα και γοητεία, καθώς και οι δύο ήταν υποψήφιοι για Όσκαρ. Αν κάνουμε ένα flashback στην αλλαγή της χιλιετίας όμως θα θυμηθούμε ότι ο Πιτ είχε κάνει άλλη μια αξέχαστη εμφάνιση στα Όσκαρ, αυτή τη φορά μαζί με την τότε σύζυγό του, Τζένιφερ Άνιστον

Ο Τομ Κρουζ με την Νικόλ Κίντμαν αλλά και την Κέιτι Χολμς
Η άφιξη του Τομ Κρουζ στα Όσκαρ μαζί με την τότε γυναίκα του, Νικόλ Κίντμαν, το 2001 ήταν μια στιγμή απόλυτης χολιγουντιανής μαγείας. Το λαμπερό ζευγάρι, γνωστό για τη χημεία του στην οθόνη και το ρομάντζο του εκτός, τραβούσε πάντα ανα τα χρόνια της σχέσης τους την προσοχή καθώς γλιστρούσε με χάρη στο κόκκινο χαλί. Αρκετά χρόνια αργότερα, το 2012, ο Τομ έκανε άλλη μια εμφάνιση που έμεινε στην ιστορία με την ανερχόμενη Κέιτι Χολμς, μαζί με ένα ειδύλλιο που γοήτευσε εξίσου πολύ το κοινό. 

Η Μισέλ Γουίλιαμς με τον Χιθ Λέτζερ αλλά και τον Τόμας Κάιλ
Η Μισέλ Γουίλιαμς επέλεξε ένα σαφράν κίτρινο φόρεμα Vera Wang όταν μαζί με τον πρώην έρωτα της, Χιθ Λέτζερ, παρευρέθηκαν στην 78η ετήσια απονομή των Όσκαρ το 2006. Το ζευγάρι είχε γνωριστεί στα γυρίσματα της ταινίας «Brokeback Mountain» του Ang Lee, και εκείνη τη χρονιά ήταν και οι δύο υποψήφιοι για Όσκαρ. Μετά από πολλά χρόνια και μέχρι και σήμερα, η Γουίλιαμς εμφανίζεται με τον σύζυγό της, Τόμας Κάιλ.

Η Τζούλια Ρόμπερτς με τον Μπέντζαμιν Μπρατ αλλά και τον Κίφερ Σάδερλαντ
Η βραβευμένη με Όσκαρ Τζούλια Ρόμπερτς έγραψε ιστορία στη μόδα όταν έλαμψε με ένα vintage ασπρόμαυρο Valentino φόρεμα και εμφανίστηκε με τον τότε φίλο της, Μπέντζαμιν Μπρατ, στις απονομές των βραβείων το 2001. Παλαιότερα είχε εμφανιστεί όμως, σε πολύ νεαρή ηλικία, με τον Κίφερ Σάδερλαντ, στην απονομή των όσκαρ του 1989, τον οποίο χώρισε 3 ημέρες πριν το γάμο τους για τον καλύτερό του φίλο. 

O Τζόρτζ Κλούνι με την Ελίζαμπεθ Κανάλις αλλά και την Στέισι Κίμπλερ
Κάπου εδώ να αναφέρουμε ότι ο Κλούνεϊ, ένα από τα πιο πολυπόθητα αγόρια του Χόλιγουντ, δεν έχει πάρει ποτέ μαζί του την πολυαγαπημένη του Αμάλ στα Όσκαρ - ίσως γιατί δεν προλαβαίνει. Το οξύμωρο όμως είναι ότι έχει παρεβρεθεί με πάμπολλες γυναίκες στις τελετές απονομής των αγαλματιδίων ανα τα χρόνια. Εμείς ξεχωρίσαμε τις πανέμορφες και στυλάτες Ελίζαμπεθ Κανάλις το 2010 και Στέισι Κίμπλερ, 2 χρόνια μετά.

Ο Μπεν Αφλεκ με τη Τζένιφερ Γκάρνερ αλλά και τη J.Lo 
Οι Bennifer είχαν όλα τα βλέμματα στραμμένα πάνω τους στα Όσκαρ το 2003. Η J.Lo επέλεξε ένα πράσινο της μέντας ριχτό φόρεμα Valentino στην 75η ετήσια τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ, ενώ ο Μπεν ήταν απλός με ένα κλασικό μαύρο κοστούμι. Φυσικά μετά από χρόνια όταν παντρεύτηκε την Τζένιφερ Γκάρνερ και πριν τα ξαναφτιάξει με τη J.Lo (όπου Τζένιφερ και χαρά) είχαν κάνει μια εξίσου εκθαμβωτική εμφάνιση στο κόκκινο χαλί, δέκα χρόνια μετά. Ο Ben επέλεξε ένα κλασικό μαύρο σμόκιν και η Τζένιφερ (η δεύτερη) φόρεσε ένα μωβ φόρεμα Gucci και κοσμήματα Neil Lane αξίας 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Μπράντλει Κούπερ με την Ιρίνα Σάικ αλλά και την Σούκι Γουότερχαους
Η άφιξη του Μπράντλει Κούπερ στα Όσκαρ με την πρώην γυναίκα του (ναι όλοι χωρίζουν και στο Χόλιγουντ) και εντυπωσιακό supermodel, Ιρίνα Σάικ, ήταν μια στιγμή αγνού χολιγουντιανού ρομαντισμού. Το ζευγάρι, γνωστό για τη διακριτική του κομψότητα και το αβίαστο στυλ τους, καθήλωσε τους θεατές καθώς περπάτησαν μαζί στο κόκκινο χαλί του 2019. Σε μια άλλη μαγευτική στιγμή των Όσκαρ όμως, ο Κούπερ έκανε μια σόλο είσοδο που άφησε τους θαυμαστές να βουίζουν από την προσμονή. Ωστόσο, ο ενθουσιασμός έφτασε στα ύψη όταν ο Κούπερ εντοπίστηκε αργότερα να καταφτάνει με την καλλονή ηθοποιό, Σούκι Γουότερχαους, που το 2014 ήταν μόλις 21 ετών. 

Δειτε περισσοτερα