H Έμμα Στόουν με το χρυσό αγαλματάκι στο Vanity Fair Oscars Party
H Έμμα Στόουν με το χρυσό αγαλματάκι στο Vanity Fair Oscars Party ©Steve Granitz/FilmMagic/Getty Images
Celebrities

Στο κόκκινο χαλί του Vanity Fair Oscars Party

Το γυμνό είναι η κυρίαρχη τάση
62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD
  • UPD
  • 62222-137653.jpg
    A.V. Team
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Όσκαρ 2024: Tολμηρές εμφανίσεις στο πάρτι του Vanity Fair

Η λαμπερή τελετή απονομής των Όσκαρ είναι μόνο η αρχή! Η βραδιά για αστέρες του κινηματογράφου, αθλητές, μοντέλα, πολιτικούς, μουσικούς και δισεκατομμυριούχους, παραδοσιακά, συνεχίζεται στο Vanity Fair Oscars Party, όπου ρέει η σαμπάνια και πρωταγωνιστεί η διασκέδαση. Κι ενώ στην τελετή των βραβείων, οι εμφανίσεις είναι πιο επίσημες, το πάρτι του Vanity Fair είναι η ευκαιρία για μια δεύτερη, πιο τολμηρή εμφάνιση. Φέτος, στο κόκκινο χαλί του Vanity Fair η βασική τάση ήταν το γυμνό.

Διαφάνειες, παγιέτες, έντονα χρώματα, δημιουργίες που θύμιζαν γλυπτά ήταν τα κυρίαρχα trends στις εμφανίσεις που επέλεξαν οι σταρ για το Vanity Fair Oscars Party.
Η Chrissy Teigen με Oscar de la Renta
Η Chrissy Teigen με Oscar de la Renta ©EPA

Η Chrissy Teigen με Oscar de la Renta ©EPA

Μεταξύ αυτών που ξεχώρισαν ήταν η Emily Ratajkowski, με ένα λευκό φόρεμα Jacquemus, η Salma Hayek που έλαμπε με μια γυαλιστερή τουαλέτα Gucci, η Chloë Sevigny, που ταίριαξε με δεξιοτεχνία το κόκκινο κραγιόν της με το σύνολό της Simone Rocha και βέβαια η μεγάλη νικήτρια των Όσκαρ, η Emma Stone με Louis Vuitton.

emily-vanity-fair-party

Mια από τις πιο σέξι εμφανίσεις ήταν αυτή της Emily Ratajkowski. Το διάσημο μοντέλο επέλεξε ένα φόρεμα του οίκου Jacquemus.

emily-vanity-fair-party

Mια από τις πιο σέξι εμφανίσεις ήταν αυτή της Emily Ratajkowski. Το διάσημο μοντέλο επέλεξε ένα φόρεμα του οίκου Jacquemus.

Το πάρτι του Vanity Fair πραγματοποιείται στο Wallis Annenberg Center for the Performing Arts στο Beverly Hills. Οι καλεσμένοι έχουν την ευκαιρία να περπατήσουν και να φωτογραφηθούν στο κόκκινο χαλί με πιο edgy δημιουργίες. Και το 2024, η ευκαιρία αυτή δεν πέρασε ανεκμετάλλευτη.

Δειτε περισσοτερα