Rose Hanbury: Η «πέτρα του σκανδάλου» στον γάμο του William και της Kate
© Max Mumby/Indigo/Getty Images/Ideal Image
Celebrities

Ποια είναι η Rose Hanbury και γιατί αναφέρεται ως η «πέτρα του σκανδάλου» στον γάμο της Kate Middleton;

Το 40χρονο πρώην μοντέλο φημολογείται ότι είναι ερωμένη του πρίγκιπα τα τελευταία χρόνια

62224-137655.jpg
Newsroom |

 Rose Hanbury: Η «πέτρα του σκανδάλου» στον γάμο του πρίγκιπα William και της Kate Middleton

Η Kate Middleton έκανε την τελευταία της δημόσια εμφάνιση την ημέρα των Χριστουγέννων πέρυσι πριν χαθεί από τα φώτα της δημοσιότητας για μια «προγραμματισμένη εγχείρηση στην κοιλιά» τον Ιανουάριο.

«Τα γεγονότα των τελευταίων εβδομάδων αποδεικνύουν ότι η Middleton δεν θα ξεφύγει ποτέ, μα ποτέ, από ένα από τα πιο ανόητα ονόματα της βρετανικής αριστοκρατίας: Marchioness of Cholmondeley», σχολιάζει το «The Cut». Γεννημένη ως Rose Hanbury, το 40χρονο πρώην μοντέλο φημολογείται ότι είναι ερωμένη του William τα τελευταία πέντε χρόνια. Ποια είναι και γιατί ξαφνικά όλοι μιλούν ξανά γι' αυτήν; 

Η μητέρα της Rose είναι εγγονή της λαίδης Elizabeth Longman, η οποία είχε στενή σχέση με τη βασίλισσα Ελισάβετ Β’. Η Longman ήταν μάλιστα παράνυμφος στον γάμο της αείμνηστης βασίλισσας με τον πρίγκιπα Φίλιππο το 1947.

Η «Sun» ξεκινά την φήμη

Αυτή η ιστορία ξεκινά, όπως oι περισσότερες βασιλικές φήμες, από μια ιστορία στις βρετανικές ταμπλόιντ. Το 2019, η «Sun» ανέφερε ότι η Kate είχε έρθει σε ρήξη με μια από τις πιο στενές της φίλες, την Rose Hanbury, για άγνωστους λόγους. Η Hanbury είναι παντρεμένη με τον David Rocksavage, 63 ετών, τον μαρκήσιο του Cholmondeley. Το ζευγάρι ζει στο ιστορικό Houghton Hall στο Νόρφολκ με τα τρία παιδιά του. 

Αλλά, όπως ανέφερε η «Sun», η Κate φέρεται να αποφάσισε να αποστασιοποιηθεί σταδιακά από την Hanbury για «άγνωστους» λόγους. «Κανείς δεν καταλαβαίνει ακριβώς πώς έφτασαν τα πράγματα σε αυτό το σημείο», δήλωσε τότε μια πηγή στην ταμπλόιντ. Η υποτιθέμενη σχέση αναφέρθηκε επίσης στο τελευταίο βιβλίο του Omid Scobie, «Endgame» αν και ο Βρετανός δημοσιογράφος δήλωσε ότι πίστευε ότι επρόκειτο απλώς για μια φήμη. 

Βασιλικές πηγές έσπευσαν τότε να διαψεύσουν τις φήμες περί βεντέτας. Ο δημοσιογράφος Richard Kay δημοσίευσε μια ιστορία στην «Daily Mail» αμέσως μετά, υποστηρίζοντας ότι «μου είπαν ότι οι φήμες για διαμάχη μεταξύ αυτών των δύο ελκυστικών νεαρών γυναικών είναι ψευδείς. Μπορώ επίσης να αποκαλύψω ότι και οι δύο πλευρές έχουν εξετάσει το ενδεχόμενο νομικών ενεργειών, αλλά, επειδή κανένα από τα δημοσιεύματα δεν ήταν σε θέση να προσφέρει στοιχεία για το τι αφορά η λεγόμενη διαμάχη, έχουν επιλέξει να την αγνοήσουν».

Η απουσία της Middleton αναζωπυρώνει τις φήμες

Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι η αποχώρηση της πριγκίπισσας της Ουαλίας από τη δημόσια ζωή έχει σχέση με τη Rose Hanbury. Aυτές οι φήμες κυκλοφορούν εδώ και αρκετά χρόνια και η Kate δεν έχει ποτέ ασχοληθεί μαζί τους, πόσο μάλλον δεν έχει κάνει τίποτα γι' αυτές. Αλλά χάρη σε ένα σχεδόν πλήρες κενό πληροφοριών που δημιούργησε το παλάτι σχετικά με το πού βρίσκεται, ένα εντελώς νέο κοινό ανθρώπων μόλις ανακαλύπτει τις φήμες για την Hanbury. 

Πηγή: The Cut

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice