Ποια είναι η Denise Ohnona, που θεωρείται η σωσίας της Kate Moss

Μπέρδεψε τους πάντες στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού με την εκπληκτική ομοιότητά της στο διάσημο super model

Denise Ohnona: Το lookalike της Kate Moss -Ποια είναι η γυναίκα που μοιάζει εκπληκτικά στο super model και θεωρείται σωσίας της

«Ατημέλητα ξανθά μαλλιά με σκούρες ρίζες, edgy eyeliver, μαύρο δερμάτινο jacket, αέρας rock star... μισό λεπτό, είναι αυτή η Kate Moss;» Ψιθύριζαν όλοι κατά τη διάρκεια του runway για την σχεδιάστριας Marine Serre, στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού. Δεν πίστευαν στα αυτιά τους όταν πληροφορήθηκαν πως δεν ήταν το διάσημο super model που έκανε comeback στις πασαρέλες, αλλά η σωσίας του, που μπέρδεψε τους πάντες με την εκπληκτική ομοιότητα που τις ενώνει. Ο λόγος για την Denise Ohnona, που όπως η ίδια αναφέρει στο bio της, είναι το νούμερο 1 παγκοσμίως, lookalike της Kate Moss, ενώ μάλιστα συνεργάζεται και με πρακτορείο με... σωσίες στο Ηνωμένο Βασίλειο για διάφορες διαφημιστικές και προωθητικές ενέργειες.

Η Denise Ohnona, με καταγωγή από το Λίβερπουλ, που από πολλούς μετά το viral video στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού αποκαλείται η «Fake Kate Moss», στον λογαριασμό της στα social media προς αποφυγή όποιας παρεξήγησης ονομάζεται «I'm not Kate Moss» και μετρά πάνω από 80.000 ακόλουθους που μένουν έκπληκτοι παρακολουθώντας τις δεκάδες κοινοποιήσεις της στις οποίες μιμείται άψογα την Kate Moss, ενώ μάλιστα αστειευόμενη αναφέρει πως κάνει «repli-Kate» του μοντέλου σε διάφορα videos που έχει συμμετάσχει.

Σε κάποια ανάρτηση, τρώει τηγανιτές πατάτες μπροστά στην τζαμαρία καταστήματος με τους περαστικούς να μένουν άναυδοι χωρίς να καταλαβαίνουν πως πρόκειται για άλλο άτομο ενώ, σε άλλη, κάνει re-create σε διάφορα fashion looks του μοντέλου.

H ίδια αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για την ομοιότητά της αλλά και τη σχετική της δραστηριότητα ως καλεσμένη στην εκπομπή, This Morning του ITV, αναφέροντας μεταξύ άλλων στους παρουσιαστές Josie Gibson και Craig Doyle, πως αρχικά αγνοούσε την ύπαρξη του διεθνούς μοντέλου. «Δεν ήξερα πραγματικά ποια ήταν η Kate και μετά έμαθα. Η Kate Moss είναι τόσο όμορφη, αλλά δεν βλέπω τον εαυτό μου τόσο όμορφο. Δεν θα δείξω ποτέ ασέβεια προς το πρόσωπό της, ελπίζω να την κάνω περήφανη.»

Άραγε η Kate Moss, γνωρίζει πως στην ίδια πόλη κυκλοφορεί μια doppelgänger της;

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice