Μπρους Γουίλις: Το «ευχαριστώ» της κόρης του, Σκάουτ
Μπρους Γουίλις: Το «ευχαριστώ» της κόρης του, Σκάουτ © Instagram / scoutlaruewillis
Celebrities

«Σας ευχαριστώ που αγαπάτε τον μπαμπά μου» - Το μήνυμα της κόρης του Μπρους Γουίλις, Σκάουτ

Η ανάρτησή της στο Instagram

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Μπρους Γουίλις: Το «ευχαριστώ» της κόρης του, Σκάουτ - Η ανάρτησή της στο Instagram

Το δικό τους μήνυμα για τον πατέρα τους, Μπρους Γουίλις, με αφορμή τα γενέθλιά του έστειλαν οι δύο από τις κόρες του, Ράμερ και Σκάουτ.

Με φωτογραφίες που ανάρτησαν στα social media ευχήθηκαν με τον δικό τους τρόπο στον γνωστό ηθοποιό που δίνει «μάχη» με την μετωποκροταφική άνοια.

«Μπαμπά, το να σε αγαπάω είναι τέτοιο δώρο. Είσαι ο πιο αστείος, ο πιο τρυφερός, ο πιο γοητευτικός, ο πιο ανόητος, ο πιο ταλαντούχος και μαγικός μπαμπάς. Κοιτάζοντας αυτές τις φωτογραφίες σήμερα το πρωί, γεμίζω με βαθύτατη ευγνωμοσύνη που επιλέξαμε να περάσουμε αυτή τη ζωή μαζί. Είμαι το πρώτο σου μωρό και μερικές φορές εύχομαι να μπορούσα να είμαι αρκετά μικροσκοπική για να ξανακοιμηθώ στο στήθος σου, να γελάσω και να σε αγκαλιάσω. Σε αγαπώ τόσο βαθιά. Είσαι ο καλύτερος μπαμπάς που θα μπορούσα ποτέ να έχω. Σε ευχαριστώ για τη γενναιοδωρία σου, την ανοησία σου και την καρδιά σου. Η Λου σε αγαπάει τόσο πολύ. Χρόνια πολλά μπαμπάκα», έγραψε η Ράμερ Γουίλις.

«Πόσο λίγα έχουν αλλάξει, παρόλο που έχουν αλλάξει τόσα πολλά... Ο μπαμπάς μου είναι ένας από τους καλύτερους φίλους μου, ίσως τώρα σε ένα βαθύτερο επίπεδο από ποτέ ειλικρινά. Εκτιμώ τη στοργή του και την απέραντη ελευθερία με την οποία μας αγαπούσε πάντα. Ένας τρυφερός, κυκλοθυμικός, όμορφος, άντρας, του οποίου το βάθος της αγάπης για την οικογένειά του μπορεί μόνο να γίνει αισθητό, όχι να αρθρωθεί. Οποιαδήποτε λέξη χρησιμοποιώ θα ήταν θλιβερά ανεπαρκής. Αντ' αυτού, λοιπόν, θέλω να σας ευχαριστήσω που αγαπάτε τον μπαμπά μου, σας ευχαριστώ που μοιράζεστε τις ιστορίες σας για το τι σημαίνει για εσάς, είναι τόσο μεγάλο δώρο να νιώθει την αγάπη σας», έγραψε στην ανάρτησή της η Σκάουτ.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice