Η ηθοποιός Megan Fox και ο μουσικός Machine Gun Kelly
© EPA/ JASON SZENES
Celebrities

Η Μέγκαν Φοξ αποκάλυψε ότι είχε χωρίσει με τον Machine Gun Kelly

Τι είπε για τον αρραβώνα της με τον γνωστό τραγουδιστή

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Μέγκαν Φοξ: Αποκάλυψε ότι είχε χωρίσει με τον Machine Gun Kelly - Τι είπε για τον αρραβώνα της με τον γνωστό τραγουδιστή

Πέπλο μυστηρίου άφησε η Μέγκαν Φοξ να αιωρείται πάνω από το εάν είναι ακόμα μαζί με τον Machine Gun Kelly.

Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός ήταν καλεσμένη στο podcast «Call Her Daddy», όπου επιβεβαίωσε ότι αυτή και ο MGK είχαν κάποια στιγμή τερματίσει τον αρραβώνα τους.

Να θυμίσουμε πως το ζευγάρι είναι μαζί από το 2020 και αρραβωνιάστηκε το 2022. Έκτοτε, όμως, έχουν πυροδοτηθεί αρκετά συχνά φήμες περί χωρισμού. Και τώρα, η 37χρονη Φοξ επιβεβαίωσε πως είχαν χωρίσει κάποια στιγμή.

«Νιώθω ότι όλοι έχουν τέτοια γνώμη για τη σχέση σας. Αρραβωνιαστήκατε, μετά νομίζω ότι χωρίσατε, μετά δεν ξέρουμε τι συμβαίνει με εσάς. Πώς θα περιέγραφες τη σχέση σου με τον MGK;», τη ρώτησε ο Alex Cooper.

«Νομίζω ότι αυτό που έχω μάθει από τη σχέση αυτή είναι ότι δεν είναι για δημόσια κατανάλωση, οπότε νομίζω ότι δεν έχω να σχολιάσω την κατάσταση της σχέσης μας» απάντησε η Μέγκαν Φοξ και πρόσθεσε:

«Πρόκειται για την ‘’αδελφή ψυχή’’ μου και θα υπάρχει πάντα μια σύνδεση μαζί του, ό,τι και να γίνει. Δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα ποια θα είναι η ιδιότητά του, αλλά πάντα θα είμαι συνδεδεμένη μαζί του με κάποιο τρόπο. Πέρα από αυτό δεν είμαι πρόθυμη να πω κάτι παραπάνω».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice