Anne Hathaway: Η αποκάλυψη για την αποβολή
© EPA/ALLISON DINNER
Celebrities

Η Anne Hathaway απέβαλε την εποχή που υποδυόταν μια έγκυο γυναίκα

Τι είπε στο «Vanity Fair»

62224-137655.jpg
Newsroom |

Anne Hathaway: Η αποκάλυψη της ηθοποιού για την αποβολή 

Η Anne Hathaway αφηγήθηκε μια δύσκολη στιγμή στο ταξίδι της προς τη μητρότητα, λέγοντας ότι απέβαλε το 2015, ενώ έπαιζε σε ένα θεατρικό έργο.

Anne Hathaway: Η αποκάλυψη της

Η Hathaway αποκάλυψε ότι το 2015 είχε αποβάλει ενώ πρωταγωνιστούσε στην παράσταση Grounded, ένα μονόπρακτο που ανέβηκε για έξι εβδομάδες σε ένα θέατρο εκτός Broadway. Στην παράσταση υποδυόταν μια πιλότο που μένει έγκυος και έπρεπε να προσποιείται πως γεννά κάθε μέρα για αυτές τις έξι εβδομάδες. Ήταν αυτή η περίοδος που έχασε το δικό της μωρό.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο «Vanity Fair», η ηθοποιός και μητέρα δύο παιδιών μίλησε για την ανακοίνωση που έκανε στο Instagram το 2019, μέσω της οποία γνωστοποίησε ότι περιμένει τον δεύτερο γιο της.

Στη λεζάντα της ασπρόμαυρης φωτογραφίας της με τη φουσκωμένη κοιλιά της, η Hathaway έγραψε: «Δεν είναι για ταινία… Πέρα από την πλάκα, για όλους όσοι περνούν την κόλαση της υπογονιμότητας, να ξέρετε ότι δεν ήταν μια ίσια γραμμή καμία από τις εγκυμοσύνες μου. Σας στέλνω πολλή αγάπη».

Όταν ρωτήθηκε σχετικά, η Hathaway εξήγησε: «Δεδομένου του πόνου που ένιωσα ενώ προσπαθούσα να μείνω έγκυος, θα ήμουν ανειλικρινής να δημοσιεύσω κάτι σούπερ χαρούμενο, όταν ξέρω ότι η ιστορία είναι πολύ πιο διαφοροποιημένη από αυτό και για εμένα και για τον καθένα».

Anne Hathaway: Γιατί αισθανόμαστε τόσο απομονωμένες;

Παρά το γεγονός ότι το 10 με 20% των γυναικών θα βιώσουν αποβολή στο πρώτο τρίμηνο, η Hathaway περιέγραψε το σοκ της για την έλλειψη συζήτησης και υποστήριξης που ήταν διαθέσιμη σε όσους είχαν βιώσει απώλεια εγκυμοσύνης.

«Σκέφτηκα: πού είναι αυτές οι πληροφορίες; Γιατί αισθανόμαστε τόσο απομονωμένες; Εκεί είναι που συμβαίνει η ζημιά. Έτσι αποφάσισα ότι θα μιλήσω γι’ αυτό. Αυτό που μου ράγισε την καρδιά, μου τίναξε τα μυαλά στον αέρα και μου έδινε ελπίδα. Για τρία χρόνια μετά σχεδόν καθημερινά, μια γυναίκα ερχόταν σε μένα κλαίγοντας και απλά την αγκάλιαζα, επειδή κουβαλούσε αυτόν τον πόνο και ξαφνικά δεν ήταν πια μόνο δικός της».

«Δεν επρόκειτο να νιώσω ντροπή για κάτι που μου φαινόταν αρκετά φυσιολογικό”, σημείωσε. «Έπρεπε να το κρατήσω αληθινό… Έτσι, όταν πήγε καλά για μένα, έχοντας βρεθεί στην άλλη πλευρά – όπουπρέπει να χαίρεσαι για κάποιον – ήθελα να ενημερώσω τις αδελφές μου: “Δεν χρειάζεται να είσαι πάντα χαριτωμένη. Σας βλέπω και είμαι μαζί σας”. Είναι πραγματικά δύσκολο να θέλεις κάτι τόσο πολύ και να αναρωτιέσαι αν κάνεις κάτι λάθος», είπε στο πρακτορείο.

Η Hathaway υποδέχτηκε τον πρώτο της γιο, τον Jonathan, με τον σύζυγό της Adam Shulman τον Μάρτιο του 2016 και τον δεύτερο, Jack, το 2019.

Πηγη: CNN

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice