H Κλοέ Καρντάσιαν
Κλοέ Καρντάσιαν: Ήταν πατέρας της ο Ο.Τζ. Σίμπσον; © EPA
Celebrities

Η θεωρία συνωμοσίας που συνδέει την Κλοέ Καρντάσιαν με τον Ο.Τζ. Σίμπσον και τα συλλυπητήρια

Ήρθε ξανά στην επιφάνεια η φήμη που κυκλοφορούσε προ δεκαετιών

62224-137655.jpg
Newsroom |

Κλοέ Καρντάσιαν: Ήταν πατέρας της ο Ο.Τζ. Σίμπσον; - Η θεωρία συνωμοσίας που τους συνδέει και τα συλλυπητήρια - Ήρθε ξανά στην επιφάνεια η φήμη που κυκλοφορούσε προ δεκαετιών

Με συλληπητήρια μηνύματα γέμισαν τα social media της Κλοέ Καρντάσιαν μετά την είδηση ότι πέθανε ο Ο. Τζ. Σίμπσον, φέρνοντας ξανά στο προσκήνιο μία θεωρία συνωμοσίας.

Η εν λόγω θεωρία συνωμοσίας ακολουθεί αρκετά χρόνια την Καρντάσιαν και τον πρώην αθλητή και τους παρουσιάζει ως κόρη και πατέρα.

Ο Σίμπσον είχε αρνηθεί κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς αυτούς, οι οποίοι χρονολογούνται δεκατίες πριν όταν ο Καρντάσιαν είχε υπερασπιστεί τον OJ κατά τη διάρκεια της πολύκροτης δίκης το 1995, για τη δολοφονία της πρώην συζύγου του και του εραστή της.

Οι «κίτρινες» εφημερίδες της εποχής ήθελαν την Κρις Τζένερ να έχει μία εξωσυζυγική σχέση με τον Σίμπσον, από την οποία μάλιστα φέρεται να προέκυψε η Κλοέ Καρντάσιαν. Σύμφωνα, όμως, με την θεωρία συνωμοσίας για να αποφευχθεί το σκάνδαλο, ο Ρόμπερτ Καρντάσιαν αναγνώρισε το παιδί.

Με ένα βίντεο στο Twitter, ο OJ αρνήθηκε κάθε είδους ερωτικής ή απλά ρομαντικής σχέσης με την Τζένερ, Είχε πει πιο συγκεκριμένα: «Θέλω να τονίσω ότι ποτέ - με κανέναν τρόπο ή μορφή δεν είχα ποτέ οποιοδήποτε ενδιαφέρον για την Κρις, ρομαντικά, σεξουαλικά, και ποτέ δεν πήρα καμία ένδειξη ότι είχε εκείνη οποιοδήποτε ενδιαφέρον για μένα. Έτσι, όλες αυτές οι ιστορίες είναι απλά ψεύτικες. Κακές, ξέρετε, κακόγουστες».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice