Celebrities

Celebrities που δεν είναι γνωστό ότι έχουν κάποια συγγένεια

Ποιοι είναι ξαδέλφια, κουνιάδοι, μπατζανάκια, συννυφάδες
Λίνα Μανδράκου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Celebrities που είναι μάλλον άγνωστο ότι είναι συγγενείς, εξ αίματος ή εξ αγχιστείας.

Μας είναι παντελώς άγνωστο, ενδεχομένως και αδιάφορο, αλλά κάποιοι σταρ του Χόλιγουντ τρώνε μαζί Χριστούγεννα, Πάσχα και Thanksgiving καθώς είναι συγγενείς. Όπως εμείς θα συναντήσουμε τον θείο Χαράλαμπο στο οικογενειακό τραπέζι της Λαμπρής και θα τσουγκρίσουμε τα ποτήρια μας πάνω από τη μαγειρίτσα, έτσι και η Έμιλι Μπλαντ θα φάει με τον Στάνλεϊ Τούτσι, ο οποίος είναι κουνιάδος της. Ας δούμε μερικούς οικογενειακούς δεσμούς μεταξύ celebrities που δεν γνωρίζαμε πως υπάρχουν. 

Ποιοι είναι ξαδέλφια, κουνιάδοι, μπατζανάκια

Μπάρμπρα Στρέισαντ και Τζος Μπρόλιν

Το 1998 η Μπάρμπρα ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε τον ηθοποιό Τζέιμς Μπρόλιν. Όπως θα καταλάβατε ήδη από το επώνυμο, ο Τζέιμς και ο Τζος είναι συγγενείς, συγκεκριμένα ο Τζέιμς είναι πατέρας του ηθοποιού Τζος, πράγμα που σημαίνει πως η Μπάρμπρα είναι μητριά του Τζος. 

Έμιλι Μπλαντ και Στάνλεϊ Τούτσι

Το 2005 οι ηθοποιοί Έμιλι Μπλαντ και Στάνλεϊ Τούτσι συναντήθηκαν στο σετ της ταινίας Ο διάβολος φοράει Prada. Έγιναν φίλοι και η Έμιλι τον κάλεσε στον γάμο της με τον Τζον Κρασίνσκι το 2010. Λίγο η ημέρα, λίγο τα λόγια του παπά, ο Τούτσι ήρθε σε ρομαντική διάθεση και ερωτεύθηκε την αδελφή της Έμιλι, τη Φελίσιτι, παρότι 21 χρόνια νεότερή του. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2012 κι έτσι ο Στάνλεϊ έγινε κουνιάδος της Έμιλι. 

Γουίλιαμ Μάποδερ και Τομ Κρουζ

Τώρα εσείς θα αναρωτιέστε ποιος είναι αυτός ο Μάποδερ και τι σας θυμίζει, τι σας θυμίζει. Σας θυμίζει τη σειρά Lost, όπου έπαιζε τον Ίθαν (100 χρόνια πριν). Λοιπόν, ο Μάποδερ είναι ξάδελφος του Τομ Κρουζ (μοιάζουν κιόλας) και έχουν παίξει μαζί σε 5 ταινίες. 

Μέριλ Στριπ και Μαρκ Ρόνσον

Το 2021 η οικογένεια της Μέριλ Στριπ μεγάλωσε, καθώς παντρεύτηκε η κόρη της. Η Γκρέις Γκάμερ, όπως είναι το όνομα της κόρης, παντρεύτηκε τον μουσικό παραγωγό Μαρκ Ρόνσον, ο οποίος είναι σπουδαίος και έχει και σπουδαίες συνεργασίες στην πλάτη του (Adele, Lady Gaga, Έιμι Γουάινχαουζ, μεταξύ άλλων). Οπότε ο Μαρκ Ρόνσον είναι γαμπρός της Μέριλ Στριπ. 

Φιλ Κόλινς και Λίλι Κόλινς

Ρε φίλε, αυτό εγώ γιατί το μαθαίνω τώρα; Έχω φάει τα νιάτα μου βλέποντας Emily in Paris και μόλις τώρα διαβάζω πως η Λίλι Κόλινς είναι κόρη του Φιλ Κόλινς! Ο πολυαγαπημένος μουσικός έκανε μεγάλη καριέρα και έδωσε πολλά σουξέ είτε ως μέλος των Genesis είτε ως σόλο καλλιτέχνης.