Η Monica Bellucci αποδεικνύει ότι η ηλικία της είναι απλά ένας αριθμός

Η φωτογράφιση για το ισπανικό «Elle» και όσα είπε για τον χρόνο

Newsroom |

Monica Bellucci: Ποζάρει και δείχνει γιατί η ηλικία της είναι απλά αριθμός

H σταρ του σινέμα Monica Bellucci πόζαρε για το ισπανικό τεύχος του Elle λέγοντας ξανά ότι έχει συμφιλιωθεί με τον χρόνο. 

«Είμαι σαν όλους τους άλλους: λέω στον εαυτό μου ότι είναι ανώφελο να πηγαίνω ενάντια σε κάτι που είναι πιο ισχυρό από εμένα. Και αν ο χρόνος περνάει σημαίνει ότι είσαι τυχερός που είσαι ακόμα εδώ. Η βιολογική ηλικία έχει συνέπειες, δεν απολαμβάνουμε πλέον τα πλεονεκτήματα της νεότητας. Υπάρχει ένας φυσικός, φυσικός μετασχηματισμός και έρχεται μια στιγμή που πρέπει να τον αποδεχτείς.
'Το σημαντικό είναι να συνεχίσω να αισθάνομαι καλά και να κάνω πράγματα που μου αρέσουν και με διεγείρουν», είπε μεταξύ άλλων.

«Είμαι 59 ετών και εξακολουθώ να εργάζομαι, οπότε δεν νομίζω ότι έχει να κάνει μόνο με την ομορφιά. Η αρχική περιέργεια καταλήγει στο κενό αν δεν υπάρχει κάτι άλλο από πίσω», συνέχισε.

© Elle Spain/Instagram

Η ηλικία της βρέθηκε και σε άλλη συνέντευξη στο επίκεντρο. «Δεν θέλω να παλέψω με τον χρόνο, γιατί αν πρόκειται να παλέψω με τον χρόνο θα χάσω, αφού δεν υπάρχει τίποτα που μπορείς να κάνεις», τόνισε προ μηνών με αφορμή την ταινία για την Μάρια Κάλας στην Θεσσαλονίκη. 

Μάλιστα, είπε πως υπάρχει διαφορά μεταξύ της πραγματικότητας και της εικόνας. «Όταν ξυπνάω το πρωί δεν φοράω ψηλοτάκουνα, δεν έχω μακιγιάζ. Είμαι μια γυναίκα που ξέρει να δίνει παράσταση», ανέφερε τότε. 

Υπογράμμισε ότι στην πραγματικότητα όταν μεγαλώνουμε είμαστε τυχεροί και αυτό που κάνει την ίδια να νιώθει ζωντανή είναι η οικογένειά της, οι φίλοι της και η δουλειά της. «Όσο περισσότερο μεγαλώνεις τόσο περισσότερο συνειδητοποιείς ότι το σημαντικότερο στη ζωή είναι η οικογένεια, οι φίλοι, το να δίνεις και να παίρνεις αγάπη», είχε πει.