Θαυμάστρια - stalker του Χάρι Στάιλς φυλακίστηκε επειδή του έστειλε 8.000 κάρτες σε ένα μήνα - Της απαγορεύτηκε να τον δει να ερμηνεύει.
Ποινή φυλάκισης επιβλήθηκε σε γυναίκα που καταδίωκε τον Χάρι Στάιλς © EPA/Kevin Winter
Celebrities

Στη φυλακή θαυμάστρια του Χάρι Στάιλς που πέρασε το stalking σε άλλο επίπεδο - Του έστειλε 8.000 κάρτες σε ένα μήνα

Καταδικάστηκε σε κράτηση 14 εβδομάδων και απαγόρευση εισόδου σε συναυλίες του ποπ σταρ

62224-137655.jpg
Newsroom |

Θαυμάστρια - stalker του Χάρι Στάιλς φυλακίστηκε επειδή του έστειλε 8.000 κάρτες σε ένα μήνα - Της απαγορεύτηκε να τον δει να ερμηνεύει.

Μια γυναίκα που καταδίωκε τον Χάρι Στάιλς φυλακίστηκε, ενώ παράλληλα της απαγορεύτηκε η είσοδος σε συναυλιακές εμφανίσεις του 30χρονου Άγγλου τραγουδιστή.

Θαυμάστρια - stalker του Χάρι Στάιλς φυλακίστηκε επειδή του έστειλε 8.000 κάρτες σε ένα μήνα - Της απαγορεύτηκε να τον δει να ερμηνεύει.
Η Μάιρα Καρβάλιο έστειλε στον Χάρι Στάιλς 8.000 χειρόγραφες επιστολές ενώ βρισκόταν στο Ηνωμένο Βασίλειο © EPA/Ettore Ferrari

Η Μάιρα Καρβάλιο, η οποία εμφανίστηκε στο δικαστήριο του Χάροου στο Λονδίνο, καταδίωξε τον ποπ σταρ στέλνοντάς του 8.000 κάρτες σε λιγότερο από ένα μήνα.

Η κατηγορούμενη καταδικάστηκε σε φυλάκιση 14 εβδομάδων, αφού ομολόγησε την ενοχή της, ενώ της επιβλήθηκε δεκαετές περιοριστικό διάταγμα, βάσει του οποίου της απαγορεύεται να παρευρεθεί σε οποιαδήποτε εκδήλωση όπου εμφανίζεται ο Χάρι Στάιλς.

Harry Styles’ stalker is jailed and given 10 year restraining order after harassing him at his home

Χάρι Στάιλς: Καταδικάστηκε θαυμάστρια που έστειλε 8.000 κάρτες σε ένα μήνα

Η Καρβάλιο, η οποία διέμενε σε έναν ξενώνα στο νοτιοδυτικό Λονδίνο, έλαβε επίσης εντολή να μην επικοινωνήσει με τον τραγουδιστή, άμεσα ή έμμεσα.

Η Καρβάλιο έστελνε στον 30χρονο τραγουδιστή χειρόγραφες επιστολές ενώ βρισκόταν στο Ηνωμένο Βασίλειο και παρήγγειλε μια σειρά από κάρτες για αυτόν μέσω διαδικτύου που εστάλησαν στη διεύθυνσή του, όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο.

Από τις 8.000 κάρτες που στάλθηκαν, μερικές ήταν κάρτες γάμου και δύο από τις επιστολές παραδόθηκαν απευθείας στη διεύθυνση του Στάιλς, ανέφεραν οι εισαγγελείς.

Η Καρβάλιο είναι Βραζιλιάνα υπήκοος που βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο από τον Δεκέμβριο. Η οικογένειά της δεν γνώριζε ότι είχε ταξιδέψει στη χώρα.

Εμφανιζόμενη μέσω σύνδεσης βίντεο από τη φυλακή Μπρόνζφιλντ σε ακρόαση τον Φεβρουάριο, η Καρβάλιο μίλησε μόνο για να επιβεβαιώσει το όνομά της.

Στόχος stalker και στο παρελθόν ο Χάρι Στάιλς

Ο Χάρι Στάιλς έχει γίνει στόχος stalker και στο παρελθόν. Το 2019, ένας άστεγος που πέρασε μήνες κατασκηνωμένος έξω από το σπίτι του ποπ σταρ κρίθηκε ένοχος για το αδίκημα. Ο Στάιλς συνάντησε για πρώτη φορά τον Πάμπλο Ταραθάγκα-Ορέρο έξω από το σπίτι του μια βροχερή νύχτα και ήταν «λυπημένος που έβλεπε κάποιον τόσο νεαρό να κοιμάται άσχημα», αναφέρθηκε στο δικαστήριο.

Του πρόσφερε χρήματα για ξενοδοχείο και φαγητό και, τις επόμενες εβδομάδες, ο άστεγος άρχισε να εμφανίζεται τακτικά στο περιβάλλον του Χάρι Στάιλς. Επισκεπτόταν μάλιστα την τοπική παμπ του τραγουδιστή έως και τέσσερις φορές την εβδομάδα, μπαίνοντας στην επιχείρηση «οποτεδήποτε μεταξύ ενός λεπτού και δύο λεπτών μετά την άφιξη του Στάιλς», κάνοντας τον ποπ σταρ να πιστέψει ότι τον ακολουθούσαν.

Οι συναντήσεις έκαναν τον Χάρι Στάιλς να αισθάνεται «ανασφαλής και ανήσυχος» στο σπίτι του, με αποτέλεσμα να προσλάβει νυχτερινό φύλακα, να κλειδώνει την πόρτα του υπνοδωματίου του τη νύχτα και να αξιολογήσει τα «αδύναμα σημεία» στην κατοικία του. «Αν βλέπω ανθρώπους πολλές φορές, τους βλέπω διαφορετικά από ό,τι πριν», είχε δηλώσει στο δικαστήριο.

(Με πληροφορίες του Guardian)

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice