Ράιαν Γκόσλινγκ και Εύα Μέντες
Ράιαν Γκόσλινγκ και Εύα Μέντες © EPA
Celebrities

Πώς ο Ράιαν Γκόσλινγκ έκανε ξεχωριστά τα 50ά γενέθλια της Εύα Μέντες

Τι αναφέρει ρεπορτάζ του People

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Ράιαν Γκόσλινγκ σε Εύα Μέντες: Οι φιλοφρονήσεις του - Τι αναφέρει ρεπορτάζ του People

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ κατάφερε να κάνει τα φετινά γενέθλια-ορόσημο της Εύα Μέντες ξεχωριστά.

Η διάσημη ηθοποιός γιόρτασε τα 50α γενέθλιά της στις 5 Μαρτίου και μια πηγή είπε στο PEOPLE ότι ήταν μία «καταπληκτική» γιορτή εν μέρει χάρη και στον επί χρόνια σύντροφό της.

«Έδειχνε πολύ άνετη καθώς έκλεινε τα 50 της χρόνια. Ο Ράιαν της λέει συνεχώς ότι είναι όμορφη. Έκανε τα γενέθλιά της πολύ ξεχωριστά» είπε χαρακτηριστικά η πηγή.

Το αγαπημένο ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο κόρες, την 9χρονη Εσμεράλντα Αμάντα και την 8χρονη Αμάντα Λι.

«Η Εύα και ο Ράιαν είναι πραγματικά ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι. Υποστηρίζουν πολύ ο ένας τα πιστεύω του άλλου. Είναι επίσης ευγνώμονες για την οικονομική άνεση που τους εξασφαλίζει η δουλειά τους και τους ενδιαφέρει ο χρόνος µε την οικογένεια» συμπληρώνει η πηγή.

«Είναι εξαιρετικοί στο να βρίσκουν τις ισορροπίες μεταξύ τους».

Ράιαν Γκόσλινγκ και Εύα Μέντες: Πώς γνωρίστηκαν

Η Εύα Μέντες γνωρίστηκε με τον Ράιαν Γκόσλινγκ το 2011, στα γυρίσματα της δραματικής ταινίας «The Place Beyond the Pines». Μετά τη γέννηση των παιδιών της αποφάσισε να κάνει μια παύση από την υποκριτική προκειμένου να βρίσκεται στο πλευρό τους. Σε πρόσφατη εμφάνιση στην εκπομπή «Today», η σταρ εξήγησε την απόφασή της.

«Ήταν σαν να μην υπήρχε κανένα πρόβλημα. Είμαι τόσο τυχερή και σκέφτηκα, αν μπορώ να έχω αυτόν τον χρόνο με τα παιδιά μου, γιατί όχι; Και εξακολουθούσα να δουλεύω, απλά δεν έπαιζα, γιατί οι ταινίες σε απομακρύνουν από την οικογένειά σου, πρέπει να λείπεις πολλές ώρες, να είσαι μακριά, να ταξιδεύεις συχνά», είπε.

«Ήταν σχεδόν σαν μια μη λεκτική συμφωνία που έλεγε: Εντάξει, εκείνος θα δουλεύει και από μακριά και εγώ θα δουλέψω από εδώ».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice