Ανέκδοτη φωτογραφία από τον γάμο Κέιτ και Γουίλιαμ με αφορμή την 13η επέτειό τους

Τα εύσημα δόθηκαν στην φωτογράφο Μίλι Πίλκιτον

Newsroom |

Πρίγκιπας Γουίλιαμ - Κέιτ Μίντλετον: Δημοσίευσαν ανέκδοτη φωτογραφία από τον γάμο τους πριν από 13 χρόνια

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον επέλεξαν την 13η επέτειου του γάμους για να δημοσιεύσουν μια φωτογραφία από την εκείνη την ημέρα.

«Σήμερα πριν από 13 χρόνια!» γράφουν στη λεζάντα μαζί με το όνομα του φωτογράφου. Πρόκειται για ένα από τα πορτραίτα του ζευγαριού στο παλάτι, μετά τον μεγαλοπρεπή του γάμο στο Αββαείο του Γουέστμινστερ στο Λονδίνο στις 29 Απριλίου 2011, ημέρα Παρασκευή.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η πριγκίπισσα Κέιτ γνωρίστηκαν ως φοιτητές στο Πανεπιστήμιο του Σεντ Άντριους στη Σκωτία το 2001. Η βασίλισσα Ελισάβετ τους έδωσε τους τίτλους του δούκα και της δούκισσας του Κέιμπριτζ την ημέρα του γάμου τους και το ζευγάρι απέκτησε τρία παιδιά: Τον πρίγκιπα Γεώργιο, 10 ετών, την πριγκίπισσα Σάρλοτ, 8 ετών, και τον πρίγκιπα Λούις, ο οποίος έγινε 6 ετών την περασμένη εβδομάδα.

Η άγνωστη φωτό της Κέιτ Μίντλετον με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ από τον γάμο τους

Η Κέιτ Μίντλετον έχει βγάλει το πέπλο της, στέκεται μπροστά στον πρίγκιπα Γουίλιαμ και εκείνος απαλά ακουμπά τα χέρια του στους γοφούς της.

Η Κέιτ έλαμπε με την τιάρα Cartier Halo της βασίλισσας Ελισάβετ και το λευκό φόρεμα με λαιμόκοψη V με επικάλυψη από δαντέλα της Sarah Burton για τον Alexander McQueen. 

Τα εύσημα δόθηκαν στη Μίλι Πίλκιτον. Η φωτογράφος  τράβηξε πρόσφατα τη φωτογραφία του βασιλιά Καρόλου και της βασίλισσας Καμίλα που κυκλοφόρησε για να γιορτάσει την πρώτη επέτειο της στέψης τους. Επίσης, βρέθηκε πίσω από τη φωτογραφική μηχανή για να τραβήξει τα πορτρέτα γενεθλίων των τριών παιδιών του Γουίλιαμ και της Κέιτ - του πρίγκιπα Τζορτζ, της πριγκίπισσας Σάρλοτ και του πρίγκιπα Λούις - πέρυσι.

Η φωτογραφία αν και μετρά λίγα λεπτά στο Instagram του ζευγαριού Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπα Γουίλιαμ έχει αποσπάσει ήδη πολλά σχόλια με  θαυμαστές να τους εύχονται για πάντα μαζί και χαρούμενη επέτειο.