H Britney Spears από παλαιότερη εμφάνιση σε κόκκινο χαλί
H Britney Spears από παλαιότερη εμφάνιση σε κόκκινο χαλί © EPA / NINA PROMMER
Celebrities

Ανησυχία για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Λέω να αφήσω το σπασμένο πόδι μου να θεραπευθεί μόνο του»

Η τραγουδίστρια λίγες μέρες μετά το σοβαρό κάταγμα στο πόδι της προκαλεί ανησυχία με τα όσα γράφει

62224-137655.jpg
Newsroom |

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς τραυματίστηκε σοβαρά πριν από λίγο καιρό, όμως, δεν φαίνεται να κατάλαβε τι πραγματικά της συνέβη 

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αποκάλυψε ότι «περπατάει με σπασμένο πόδι» αφού το τραυμάτισε κατά τη διάρκεια ενός φημολογούμενου καυγά με τον φίλο της Paul Soliz.

«Περπατώντας με ένα σπασμένο πόδι... Αν κάνω ότι πάω πιο γρήγορα, με καίει», έγραψε στο Instagram την Παρασκευή η Σπίαρς και στη συνέχεια ανέβασε ένα βίντεο που τη δείχνει να κινείται μπροστά στον καθρέφτη της.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, το σοβαρό κάταγμα που έπαθε πριν από μερικές ημέρες στο αριστερό της πόδι και μετά από ένα περιστατικό που σε πολλούς θύμισε την περίοδο που είχε ξυρίσει το κεφάλι της, χρειάστηκε τριπλό χειρουργείο, το οποίο όμως δεν φαίνεται να πτοεί την τραγουδίστρια.

Η Σπίαρς μοιάζει να μην καταλαβαίνει τη σοβαρότητα του κατάγματός της 

«Δύο φορές για το γόνατο και μία για το πόδι μου», έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram και αναφορικά με τις φάσεις του χειρουργείου, όμως, ο τρόπος με τον οποίο συνέχισε το μήνυμά της προκάλεσε ανησυχία, καθώς η Σπίαρς φαίνεται να μην έχει καταλάβει τι ακριβώς της έχει συμβεί.

«Πάντα έλεγαν ότι μπορεί να επουλωθεί από μόνο του (σ.σ.: το κάταγμα!), αλλά υπάρχει μια τεράστια πιθανότητα να σπάσει και να σπάσει ξανά !!! Λοιπόν, πάντα έκανα τις εγχειρήσεις και ήταν τρομερά επώδυνο μετά, αλλά αυτή τη φορά είμαι πεισματάρα... Θα δω αν το σώμα μου ξέρει πώς να θεραπευθεί από μόνο του», έγραψε χαρακτηριστικά η Spears με πολλούς στα σχόλια να της επισημαίνουν ότι καλό είναι να μην πειραματίζεται με θέματα που αφορούν την υγεία και την αποθεραπεία του κατάγματός της.

Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα, η Σπίαρς είχε αναρτήσει ένα βίντεο με το πρησμένο πόδι της και μόλις 48 ώρες μετά το συμβάν στο Chateau Marmont στο Λος Άντζελες.

Με στοιχεία από Page Six

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice