Βικτόρια και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ
Η Βικτόρια και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ © EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA
Celebrities

Ντέιβιντ Μπέκαμ: «Αν έκανα αυτό, η Βικτόρια θα με σκότωνε»

Τι αποκάλυψε ο ιδιοκτήτης της Ίντερ Μαϊάμι για την σύζυγό του

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Τι αποκάλυψε ο ιδιοκτήτης της Ίντερ Μαϊάμι για την σύζυγό του, Βικτόρια Μπέκαμ

Μιλώντας για το ντοκιμαντέρ που είναι αφιερωμένο στον ίδιο και την οικογένειά του, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ μίλησε για τον γάμο του με την Βικτόρια και το πόσο ευγνώμων είναι που η σχέση τους άντεξε στον χρόνο.

«Είναι από τα πράγματα που συγκινούν και τους δύο. Όταν παρακολουθήσαμε το ντοκιμαντέρ, γυρίσαμε να κοιτάξουμε ο ένας τον άλλον και ήμασταν σε φάση, δεν ξέρω πώς τα καταφέραμε να βγάλουμε 27 χρόνια, αλλά τα καταφέραμε και έχουμε μια εκπληκτική οικογένεια και μια εκπληκτική επιχείρηση και είμαστε χαρούμενοι.

»Και, φυσικά, όταν είσαι με κάποιον για τόσο καιρό, έχεις τα πάνω σου και τα κάτω σου και στο τέλος της ημέρας ήμασταν τυχεροί γιατί είχαμε ο ένας τον άλλον.

»Ξέρετε, εκείνη ήταν ένα Spice Girl, εγώ έπαιζα στη Manchester United και ακόμα και στις πιο δύσκολες φάσεις μας το καλύτερο ήταν ότι είχαμε ο ένας τον άλλον. Όταν γνωριστήκαμε ήμασταν 21 και 22 ετών. Όταν παντρευτήκαμε, 23 και 24. Όταν αποκτήσαμε τον πρώτο μας γιο, Brooklyn, ήμουν 23, κι αυτό πρόσθεσε ένα ακόμα επίπεδο στην οικογένεια και στις ευθύνες μας».

Ντέιβιντ Μπέκαμ: «Ήμουν τυχερός που γνώρισα την Βικτόρια»

Σε συνέχεια των δηλώσεών του, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ επεσήμανε πως «ήμουν τυχερός που γνώρισα την Βικτόρια γιατί πάντα ήθελα να κάνω παιδιά νέος. Πάντα ήθελα τα παιδιά να ζήσουν μαζί με την καριέρα μου και είμαι τυχερός που και οι τρεις γιοι μου έζησαν την περίοδο που πέρασα με τις περισσότερες ομάδες για τις οποίες έπαιξα».

Ακόμη, αποκάλυψε ένα από τα πράγματα που του ζήτησε πρόσφατα η 12χρονη μοναχοκόρη τους, Harper.

«Άρχισε να με ρωτάει κάποιες λέξεις της αργκό. Μου είπε, μπαμπά, τις λες συνέχεια. Εγώ, για να είμαι ειλικρινής δεν ήθελα να αρχίσει να μιλάει την αργκό. Και η Βικτόρια θα με σκότωνε αν προσπαθούσα να της μάθω τέτοιες λέξεις – δεν θα ήταν καθόλου χαρούμενη».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice