Christie Brinkley: Έκλεψε την παράσταση στο Sports Illustrated
© Taylor Hill/WireImage/Getty Images/Ideal Image
Celebrities

Christie Brinkley: Μια baby boomer έκλεψε την παράσταση του Sports Illustrated Swimsuit Issue 2024

Έκλεισε πρόσφατα τα 70της χρόνια

62224-137655.jpg
Newsroom |

Christie Brinkley: Μια baby boomer έκλεψε την παράσταση στο Sports Illustrated 

Η Christie Brinkley και μια σειρά από άλλα σούπερ μόντελ, cover girls και άλλες διασημότητες γιόρτασαν την παρουσίαση του τεύχους Swimsuit του Sports Illustrated 2024 στο Hard Rock Hotel της Νέας Υόρκης.

Το περιοδικό έγινε πρόσφατα 60 ετών και το γιόρτασε κυκλοφορώντας επτά πανέμορφα εξώφυλλα με μοντέλα από όλη την ιστορία του Swimsuit Issue, όπως η Brinkley, η Martha Stewart, η Chrissy Teigen, η Hunter McGrady και άλλες.

Η Brinkley έκλεψε την παράσταση με τηn είσοδό της με ένα στενό, φωτεινό κόκκινο φόρεμα που είχε σκίσιμο μέχρι το ύψος του μηρού και φτερωτά μανίκια. Τόνισε ακόμη περισσότερο το χρώμα του φορέματος συνδυάζοντάς το με ασορτί κραγιόν, μυτερές λευκές γόβες και ένα υπέροχο, λαμπερό μαύρισμα.

Το Sports Illustrated 60th Swimsuit Issue κυκλοφορεί επίσημα την Παρασκευή 17 Μαΐου.

Η Brinkley έγραψε τη δική της ιστορία στον χώρο του μόντελινγκ, όταν πόζαρε για πρώτη φορά στο Sports Illustrated τη δεκαετία του 1970. Πέρασε 25 χρόνια ως το πρόσωπο του CoverGirl, εμφανίστηκε σε πάνω από 500 εξώφυλλα περιοδικών και υπέγραψε συμβόλαια με μεγάλα brands. Στη συνέχεια διέγραψε μία αξιόλογη πορεία στον χώρο της υποκριτικής και της τηλεόρασης.

Christie Brinkley, 70, is red-hot at Sports Illustrated Swimsuit Issue party

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice