Ο Δημήτρης Λάλος και η Έλενα Μαυρίδου
Ο Δημήτρης Λάλος και η Έλενα Μαυρίδου έλυσαν επισήμως τον γάμο τους © Instagram/elenamavridou
Celebrities

Εκδόθηκε το διαζύγιό του Δημήτρη Λάλου και της Έλενας Μαυρίδου - Όσα δήλωσε ο δικηγόρος του ηθοποιού

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο το 2017

62224-137655.jpg
Newsroom |

Το έγγραφο της λύσης του γάμου τους κρατούν στα χέρια τους ο Δημήτρης Λάλος και η Έλενα Μαυρίδου, προχωρώντας επίσημα στον χωρισμό τους

Η είδηση για τον χωρισμό του Δημήτρη Λάλου και της Έλενας Μαυρίδου μετά από 7 χρόνια γάμου και 9 χρόνια συνολικής κοινής πορείας, είχε γίνει αρχικά γνωστή στις αρχές του Μάρτη.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d1eakyn03mrt)

Είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο το 2017

Ο πρωταγωνιστής του «Σασμού» και η πρώην σύντροφός του είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο που τελέστηκε το 2017, και μαζί έχουν αποκτήσει μία κόρη.

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» μίλησε σχετικά ο δικηγόρος του Δημήτρη Λάλου, Νίκος Αγαπηνός, ο οποίος, μεταξύ άλλων, έκανε λόγο για «ιδανικός τρόπο για να λύνονται οι οικογενειακές διαφορές», αναφερόμενος στο διαζύγιο των δύο ηθοποιών.

«Διευθετήθηκαν όλα τα θέματα σε ένα απολύτως ήπιο και συμβιβαστικό επίπεδο, φυσικά εξωδικαστικά. Με μία συμβολαιογραφική πράξη και με ένα ιδιωτικό συμφωνητικό αποφασίστηκε με έναν πολύ πολιτισμένο τρόπο η συνεπιμέλεια και η συν-άσκηση της γονικής μέριμνας σε ό,τι αφορά στο παιδί, μία διατροφή που καλύπτει τις πραγματικές ανάγκες του παιδιού και είναι με βάση τις δυνατότητες και των δύο πλευρών. Επήλθε και η λύση του γάμου με ένα διαζύγιο και λύθηκαν έτσι όλα τα ζητήματα με έναν τρόπο που πιστεύω ότι είναι ο ιδανικός για να λύνονται οι οικογενειακές διαφορές», είπε αρχικά ο κ. Αγαπηνός.

«Η προδιάθεση και των δύο πλευρών ήταν απόλυτα θετική για την επίλυση του θέματος. Η πλευρά της μητέρας περιόρισε τις απαιτήσεις της στο πραγματικό υπόβαθρο των αναγκών του παιδιού. Η πλευρά του κ. Λάλου, τον οποίο εκπροσώπησα, έκανε το καλύτερο δυνατό, καλύπτοντας ουσιαστικά το σύνολο των διατροφικών του αλλαγών, και έτσι πλέον δεν υπάρχει καμία διαφορά. Ο κ. Λάλος δεν έγινε αποδέκτης (από την πρώην σύζυγό του) κανενός εγγράφου, στο οποίο να υπάρχουν υπέρογκες απαιτήσεις», συνέχισε ο ίδιος.

«Στο θέμα των προφορικών συζητήσεων που μπορεί να έγιναν ανάμεσα στο ζευγάρι, και που μπορεί πολλές φορές να είναι αποτέλεσμα πικρίας, δεν με αφορούν ως νομικό, γιατί δεν νομίζω ότι είναι πραγματικές απαιτήσεις. Νομίζω ότι τελικά και στην πλευρά της κ. Μαυρίδου πρυτάνευσε η αγάπη για το παιδί, και με τον τρόπο αυτό επιλύθηκε η διαφορά», πρόσθεσε ο δικηγόρος του Δημήτρη Λάλου.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice