Η Κέλι Ρόλαντ καβγάδισε αγρίως στις Κάννες
© Getty Images / Stephane Cardinale
Celebrities

Η Κέλι Ρόλαντ σε άγριο καβγά με υπάλληλο ασφαλείας στις Κάννες

Τι συνέβη και η τραγουδίστρια επιτέθηκε στην σεκιούριτι που την πλησίασε

|

Ο καβγάς της Κέλι Ρόλαντ στις Κάννες κάνει τον γύρο του διαδικτύου 

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει εδώ και λίγη ώρα ο άγριος καβγάς που σημειώθηκε ανάμεσα στην Κέλι Ρόλαντ και γυναίκα σεκιούριτι στις Κάννες και κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας της γαλλικής ταινίας «Marcello Mio».

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε με μία εντυπωσιακή κόκκινη τουαλέτα του οίκου Loewe, όμως, πριν προλάβουν να αστράψουν τα φλας, οι κάμερες «έπιασαν» την Ρόλαντ να λογομαχεί έντονα με γυναίκα υπάλληλο ασφαλείας της διοργάνωσης. «Μη μου μιλάς έτσι! Δεν είσαι η μαμά μου! Μη μου μιλάς εμένα έτσι», ακούστηκε στον χώρο, με τους φωτογράφους να απαθανατίζουν την εξοργισμένη Ρόλαντ να προσπαθεί να συνεννοηθεί με τη σεκιούριτι.

Αυτό συνέβη τη στιγμή που η Ρόλαντ ανέβαινε τα σκαλιά του φεστιβάλ, με τη φύλακα να σηκώνει το χέρι της και να αγγίζει την τραγουδίστρια για να την κατευθύνει στον χώρο. Σε αυτό ακριβώς το σημείο, κάτι δεν πήγε καθόλου καλά και η Ρόλαντ φαίνεται να επιπλήττει την υπάλληλο ασφαλείας κουνώντας οργισμένη το δάχτυλό της μπροστά στο πρόσωπο της γυναίκας.  

Η Ρόλαντ πριν από λίγο καιρό είχε αποχωρήσει από τηλεοπτική εκπομπή

Σύμφωνα με ξένα Μέσα δεν είναι ξεκάθαρο αν η τραγουδίστρια εξοργίστηκε επειδή η γυναίκα πάτησε το φόρεμά της και στη συνέχεια αγνόησε επιδεικτικά την παρατήρησή της να προσέχει ή αν ήταν πολύ απότομη και βίαιη προς την καλλιτέχνιδα, προκαλώντας την έκρηξή της.

Τα μέσα του εξωτερικού σημειώνουν ότι αυτή είναι ακόμα μία επεισοδιακή δημόσια εμφάνιση της Ρόλαντ, καθώς πριν από μερικές εβδομάδες είχε αποχωρήσει εν εξάλλω από την εκπομπή Today. Ο λόγος; Η παρουσιάστρια είχε επιμείνει με ερωτήσεις που αφορούσαν το γκόσιπ κομμάτι της συνέντευξης και όχι τα επαγγελματικά της τραγουδίστριας. Συγκεκριμένα, η Ρόλαντ είχε κληθεί επανειλημμένως να απαντήσει για τη φύση της σχέσης της σήμερα με την σούπερ σταρ της σόουλ Μπιγιονσέ και τις Destiny's Child.

Κατά άλλες πηγές, η καλλιτέχνις είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά της ήδη από τα καμαρίνια.

Με στοιχεία από Page Six, Daily Mail

 

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice