Η Λάνα Ντελ Ρέι τιμήθηκε με βραβείο Άιβορ Νοβέλο - Η ομιλία της στην τελετή απονομής με μήνυμα για την ενδοοικογενειακή βία.
Με το διεθνές βραβείο Ivor Novello 2024 τιμήθηκε η Λάνα Ντελ Ρέι © Instagram/Ivors Academy
Celebrities

Τιμητική διάκριση για τη Λάνα Ντελ Ρέι - Στα βραβεία Άιβορ Νοβέλο

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια τιμήθηκε για την καριέρα και την επιρροή της

62224-137655.jpg
Newsroom |

Η Λάνα Ντελ Ρέι τιμήθηκε με βραβείο Άιβορ Νοβέλο - Η ομιλία της στην τελετή απονομής με μήνυμα για την ενδοοικογενειακή βία.

Ειδική τιμητική διάκριση απονεμήθηκε στη Λάνα Ντελ Ρέι κατά την τελετή απονομής των βραβείων Άιβορ Νοβέλο, της Ακαδημίας Άιβορ, πρώην Βρετανικής Ακαδημίας Τραγουδιστών, Συνθετών και Στιχουργών.

Λάνα Ντελ Ρέι: Βραβείο Ivor Novello 2024

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια τιμήθηκε με το ειδικό διεθνές βραβείο Ivor Novello 2024 για την καριέρα και την επιρροή της.

Η Λάνα Ντελ Ρέι στην ομιλία της στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα σε ξενοδοχείο στο Λονδίνο αναφέρθηκε στην αύξηση των περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας στην Αμερική.

Λάνα Ντελ Ρέι: Επιδημία στις ΗΠΑ η βία στις σχέσεις

Πριν από τέσσερα χρόνια, η τραγουδίστρια σε ανάρτησή της στο Instagram έκανε αναφορά στο πώς οι γυναίκες καλλιτέχνες μπορούν επιτέλους να τραγουδήσουν για ό,τι θέλουν.

Η Λάνα Ντελ Ρέι στην τελετή απονομής τόνισε ότι είναι σημαντικό να γράφεις για τις σχέσεις.

Ανέφερε ότι στην αρχή της καριέρας τη θεωρούσαν εγωκεντρική επειδή τα τραγούδια της είχαν ως θέμα τις προκλήσεις στις σχέσεις της. «Νομίζω ότι αυτό που έχουμε δει είναι ότι... αυτά τα τραγούδια δεν γράφτηκαν για έναν μικρό κόσμο ανθρώπων και γυναικών, βλέπουμε πολλά πράγματα να γράφονται για δύσκολες σχέσεις», ανέφερε.

«Και ακόμη και όταν ξεκίνησε η Covid, η δεύτερη επιδημία στις ΗΠΑ ήταν η βία στις διαπροσωπικές σχέσεις, αυξήθηκε κατά 300%», σημείωσε η τραγουδίστρια-τραγουδοποιός.

«Είναι τρομακτικό το να γράφεις για τις σχέσεις σου και να θεωρείται … προσποιούμενη ευαλωτότητα. Το άκουσα πολύ», συμπλήρωσε.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice