Τζένιφερ Άνιστον: Η δυνατή φιλία που συνδέει τη Νικόλ Κίντμαν - Συνδέονται από το 2005 - Η σημασία αλληλοϋποστήριξης των γυναικών στη βιομηχανία του θεάματος.
H Τζένιφερ Άνιστον μίλησε για τη φιλία της με τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό Νικόλ Κίντμαν ©John Shearer/Getty Images for PEOPLE
Celebrities

Η Τζένιφερ Άνιστον μίλησε για τη δυνατή φιλία που τη συνδέει με τη Νικόλ Κίντμαν

|

Τζένιφερ Άνιστον: Η δυνατή φιλία που συνδέει τη Νικόλ Κίντμαν - Γνωρίζονται από το 2005 - Η σημασία αλληλοϋποστήριξης των γυναικών στη βιομηχανία του θεάματος.

H Αμερικανίδα σταρ Τζένιφερ Άνιστον μίλησε για τη φιλία της με τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό Νικόλ Κίντμαν, καθώς συμμετείχαν σε συζήτηση του «Hollywood Reporter» μαζί με τις Τζόντι Φόστερ, Μπρι Λάρσον, Ναόμι Γουότς, Άνα Σαγουάι και Σοφία Βεργκάρα.

Τζένιφερ Άνιστον - Νικόλ Κίντμαν: Μια φιλία που κρατά από το 2005

Σημειώνεται ότι η φιλία της Τζένιφερ Άνιστον με τη Νικόλ Κίντμαν ξεκίνησε το 2005 σε ένα πάρτι για τις Χρυσές Σφαίρες, ενώ επισφραγίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας «Just Go With It», στη Χαβάη το 2011.

«Δεν έχει να κάνει με τη δουλειά, αλλά απλώς με τη ζωή. Όταν κάναμε εκείνη την ταινία στη Χαβάη, με βοήθησες σε πολλά δύσκολα πράγματα που περνούσα. Απλά το να έχεις αυτή την αίσθηση της κοινότητας είναι πολύ χρήσιμο», είπε η σταρ των «Friends» εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της προς την στενή της φίλη.

Στη ρομαντική κομεντί, η Άνιστον πρωταγωνίστησε μαζί με τον Άνταμ Σάντλερ, ενώ η Κίντμαν είχε ένα μικρό ρόλο, καθώς υποδύθηκε τη φίλη της από το κολέγιο.

Οι σχέσεις αλληλοϋποστήριξης των γυναικών στη βιομηχανία του θεάματος

Kατά τη διάρκεια της συζήτησης, υπογραμμίστηκε η σημασία της αλληλοϋποστήριξης των γυναικών στη βιομηχανία του θεάματος.

Η Μπρι Λάρσον μοιράστηκε πώς έκανε τα πάντα για να «γίνει φίλη με άλλες γυναίκες στον χώρο επειδή συνήθως υπήρχε μόνο μία γυναίκα σε μια δουλειά».

«Είναι τόσο αληθινό. Η σύνδεση με άλλες γυναίκες άλλαξε τα πάντα για εμένα ως ηθοποιό», συμφώνησε η Άνιστον.

Ενώ η Ναόμι Γουότς αναφέρθηκε επίσης στη μακροχρόνια φιλία της με την Aυστραλή σταρ, η οποία κρατά 40 χρόνια.

«Η Νικ υπήρξε σίγουρα μια καθοδηγητική δύναμη για μένα», είπε χαρακτηριστικά, ενώ αστειευόμενες τόσο η ίδια όσο και η Κίντμαν αποκάλυψαν ότι η φιλία τους «ξεκίνησε σε μία παμπ» και όχι από κάποια ταινία.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice