Κάιλι Τζένερ: Οι φωτογραφίες από τη Μαγιόρκα
Κάιλι Τζένερ: Οι φωτογραφίες από τη Μαγιόρκα © Instagram
Celebrities

Τα στιγμιότυπα της Κάιλι Τζένερ από τη Μαγιόρκα που κέρδισαν 4 εκατ. likes σε μερικές ώρες

Με μάξι φόρεμα που αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της

62224-137655.jpg
Newsroom |

Κάιλι Τζένερ: Οι φωτογραφίες από τη Μαγιόρκα με μάξι φόρεμα που αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της

H Κάιλι Τζένερ φαίνεται να προσαρμόζεται πολύ καλά στη ζωή στη θάλασσα και να απολαμβάνει τη βόλτα της πάνω σε ένα γιοτ, καθώς αυτή και η αδελφή της Κένταλ, μαζί με τη μητέρα τους Κρις, κάνουν διακοπές στο νησί της Μαγιόρκα. Η Κάιλι ενθουσίασε τους θαυμαστές της όταν δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από το ισπανικό ηλιοβασίλεμα. Στα στιγμιότυπα που δημοσίευσε στο Instagram φαίνεται να φορά ένα καφέ μάξι φόρεμα που μετά βίας κάλυπτε το στήθος της και αναδείκνυε τη γυμνασμένη κοιλιά της.

Τα μακριά, σκούρα μαλλιά της Κάιλι Τζένερ ήταν χτενισμένα σε χαλαρούς κυματισμούς ενώ το μακιγιάζ της έδειχνε φυσικό. Το αξεσουάρ της ήταν χρυσά σκουλαρίκια με κρίκους και ένα χρυσό βραχιόλι.

Η Κάιλι Τζένερ στη Μαγιόρκα - Οι φωτογραφίες που ανήρτησε στο Instagram

Στη δημοσίευσή της, η Κάιλι Τζένερ, φωτογραφήθηκε στο νησί με ένα ποτήρι κρασί στο χέρι και φόντο το ηλιοβασίλεμα καθώς απολάμβανε τις κίτρινες, ροζ και μοβ αποχρώσεις του ουρανού.

Κάιλι Τζένερ
© Instagram
Κάιλι Τζένερ
© Instagram

Οι θαυμαστές επαινούσαν την ομορφιά του μοντέλου και το φόντο σε πολλές γλώσσες.«Τόσο όμορφη», ήταν ένα δημοφιλές σχόλιο μεταξύ των 399 εκατομμυρίων ακολούθων της.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice