Μπιάνκα Σενσόρι: Σχεδόν γυμνή σε επαγγελματικό ραντεβού με τον Κάνιε Γουέστ
© Getty // Arnold Jerocki
Celebrities

Μπιάνκα Σενσόρι: Σχεδόν γυμνή σε επαγγελματικό ραντεβού με τον Κάνιε Γουέστ

Οι δικοί της εξακολουθούν να ανησυχούν τόσο για τον τρόπο με τον οποίο εμφανίζεται, όσο και για την απομόνωσή τους από εκείνους

62222-137653.jpg
A.V. Team |

Εξαιρετικά απογοητευμένος από τη ζωή της κόρης του δηλώνει ο πατέρας της Μπιάνκα Σενσόρι 

Με ένα μικροσκοπικό, σχεδόν ανύπαρκτο λευκό μαγιό εμφανίστηκε η Μπιάνκα Σενσόρι στο Πράτο της Ιταλίας το περασμένο Σάββατο.

Οι παπαράτσι πέτυχαν την Σενσόρι να ακολουθεί τον σύζυγό της Κάνιε Γουέστ σε ένα κτήριο με σχέδια στο χέρι και οι πρώτες εικασίες αναφέρουν ότι επρόκειτο για επαγγελματικό ραντεβού του Γουέστ και της Σενσόρι με κάποια ομάδα παραγωγής μόδας, καθώς το Πράτο θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα fashion κέντρα στην Ιταλία. Επίσης, ο ράπερ επιβλέπει εκεί την παραγωγή της σειράς ρούχων Yeezy που φέρει την υπογραφή του.

Προς έκπληξη όλων, εκείνος μπήκε πρώτος στο ραντεβού, ενώ η Σενσόρι προσπαθούσε να κατέβει από το αμάξι με ασφάλεια και χωρίς να φανεί κάτι που δεν θα έπρεπε, αφού φορούσε αυτά τα λίγα κομμάτια υφάσματος που σε κάθε λάθος κίνηση θα μπορούσαν να τραβηχτούν.

The architectural designer left little to the imagination.

Posted by Page Six on Sunday, June 2, 2024

Η 29χρονη designer συμπλήρωσε αυτό το outfit με διάφανα ψηλοτάκουνα παπούτσια, προχωρώντας σε άλλη μία ανορθόδοξη και εξαιρετικά άβολη εμφάνιση, τη στιγμή που άνθρωποι της οικογένειάς της εξακολουθούν να ανησυχούν για εκείνη και για τον τρόπο που ο Γουέστ την περιφέρει σχεδόν γυμνή από δημόσιο χώρο σε δημόσιο χώρο.

Η Μπιάνκα Σενσόρι σε ακόμα μία άβολη εμφάνιση

Την ίδια στιγμή και ενώ εκείνη φαίνεται να έχει αποσυρθεί από τα social media, κατά παρότρυνση του συζύγου της, εκείνος εξακολουθεί να δημοσιεύει σούπερ αποκαλυπτικές φωτογραφίες της στον δικό του λογαριασμό, κάτι που ενισχύει τις εικασίες για πλήρη έλεγχο της νεαρής γυναίκας από τον ράπερ.

Η Σενσόρι, η οποία παντρεύτηκε τον Γουέστ τον Δεκέμβριο του 2022, ελάχιστες φορές έχει εμφανιστεί χωρίς το σήμα – κατατεθέν της, ντυμένη μόνο με ένα καλσόν ή ένα κολάν, συνήθως χωρίς εσώρουχα και με ψηλοτάκουνα παπούτσια να ολοκληρώνουν σχεδόν πάντα το εξαιρετικά μίνιμαλ ντύσιμό της.

Μπιάνκα Σενσόρι: Σχεδόν γυμνή σε επαγγελματικό ραντεβού με τον Κάνιε Γουέστ
Instagram/@ye

Πέρσι το φθινόπωρο μάλιστα είχε αναγκαστεί να βγει από ξενοδοχείο, κρατώντας ένα μαξιλάρι στο ύψος του στήθους της, για να μπορέσει να περάσει μπροστά από τους φωτογράφους. Την ίδια στιγμή, ο πατέρας της νεαρής γυναίκας δηλώνει εξαιρετικά απογοητευμένος με το σημείο στο οποίο έχει βρεθεί η ζωή της και οι προσωπικές της επιλογές και παρά τις διαβεβαιώσεις ότι ο ράπερ την φροντίζει και την προστατεύει...

Με στοιχεία από Page Six

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice