Μαντόνα: Το τρυφερό μήνυμα για τον πατέρα της που έγινε 93 ετών

«Σίλβιο Τσικόνε, τίποτα δεν μπορεί να μας σταματήσει», έγραψε η βασίλισσα της ποπ Μαντόνα, μεταξύ άλλων

A.V. Team |

Το μήνυμα λατρείας της Μαντόνα προς τον 93χρονο πατέρα της

«Σε αγαπώ μέχρι το φεγγάρι και πίσω», έγραψε η Μαντόνα σε ένα τρομερά συναισθηματικό post στο Instagram με αφορμή τα 93α γενέθλια του πατέρα της, Σίλβιο Τσικόνε. Η 65χρονη πλέον Μαντόνα, την Κυριακή 2 Ιουνίου φρόντισε να μοιραστεί με τους εκατομμύρια followers της μερικές τρυφέρές στιγμές ανάμεσα στην ίδια και τον πατέρα της, καθώς και ένα στιγμιότυπο από το παρελθόν που δεν άφησε πολλούς ασυγκίνητους.  

«Συγχαρητήρια που καβαλάς το τρενάκι του τρόμου της ζωής με χιούμορ και λογική άθικτη», έγραψε η Μαντόνα στη λεζάντα της φωτογραφίας και συνέχισε: «Σε ευχαριστώ που μοιράστηκες μαζί μου το μάντρα σου στη ζωή, το οποίο είναι: “Θα συνεχίσω μέχρι να ξεφουσκώσουν οι ρόδες”. Τίποτα δεν μπορεί να μας σταματήσει! Σε αγαπάμε μέχρι το φεγγάρι και πίσω».

Στις δύο πρώτες φωτογραφίες της ανάρτησης της Μαντόνα, εκείνη αγκαλιάζει τρυφερά τον πατέρα της στα παρασκήνια μίας εκδήλωσής της.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Μαντόνα γίνεται συναισθηματική με τον πατέρα της 

Άλλες φωτογραφίες στο slideshow περιλαμβάνουν ένα στιγμιότυπο του ζεύγους πατέρα-κόρης μαζί στη σκηνή νωρίτερα στη μουσική της καριέρα, ένα οικογενειακό πορτρέτο (στο οποίο απεικονίζεται και η εκλιπούσα μαμά της Μαντόνα.

Μία από τις φωτογραφίες που μοιράστηκε η Μαντόνα στο πλαίσιο της ανάρτησης απαθανατίστηκε το 2021, όταν η Μαντόνα πήρε πέντε από τα έξι παιδιά της για να επισκεφθούν τον πατέρα της στο Ciccone Vineyard & Winery στο Μίσιγκαν, για να γιορτάσουν τα 90ά γενέθλιά του.

«Ο πατέρας μου είναι ένας επιζών που μεγάλωσε ως Ιταλός μετανάστης στις ΗΠΑ και βίωσε πολλά τραύματα, αλλά πάντα δούλευε σκληρά για όλα όσα είχε. Μου δίδαξε τη σημασία της σκληρής δουλειάς και του να κερδίζεις το δρόμο σου στη ζωή.............Σας ευχαριστώ και πάλι», είχε γράψει και τότε η βασίλισσα της ποπ.

Με στοιχεία από People.com