Κριστίνα Απλγκέιτ: Δεν μου αρέσει να ζω, δεν το απολαμβάνω

Η ηθοποιός παλεύει με την σκλήρυνση κατά πλάκας

Newsroom |

Κριστίνα Απλγκέιτ: Είμαι σε κατάθλιψη αυτή τη στιγμή, δεν μου αρέσει να ζω

Η Κριστίνα Απλγκέιτ παραδέχτηκε πως έχει κατάθλιψη, εν μέσω της μάχης της με την σκλήρυνση κατά πλάκας.

Η ηθοποιός μίλησε στο podcast «Messy» κι αρχικά, ανέφερε: «Είμαι σε κατάθλιψη αυτή τη στιγμή, που δεν νομίζω ότι είναι κάτι που ένιωθα εδώ και χρόνια». Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είναι πραγματική κατάθλιψη, πράγμα που με τρομάζει λίγο, γιατί αισθάνομαι ότι μοιρολατρώ. Είμαι παγιδευμένη σε αυτό το σκοτάδι αυτή τη στιγμή και νιώθω ότι είναι κάτι που έχω να νιώσω εδώ και 20 χρόνια».

Ανέφερε επίσης, πως η εμφάνισή της στα βραβεία Emmy, όπου καταχειροκροτήθηκε από το κοινό, ήταν η «πιο δύσκολη ημέρα της ζωής της», ενώ αποκάλυψε πως όλη την επόμενη ημέρα κοιμόταν. «Είμαι πραγματικά ειλικρινής. Δεν μου αρέσει να ζω. Δεν το απολαμβάνω, δεν απολαμβάνω σχεδόν τίποτα πια», ανέφερε η ηθοποιός κλείνοντας.

Κριστίνα Άπλγκέιτ: Πήγαινε στα γυρίσματα με αναπηρικό καροτσάκι

Τον Αύγουστο του 2021 είχε ανακοινώσει ότι διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας (ΣΚΠ) και έμεινε σε μεγάλο βαθμό μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας εκτός από μερικές δημόσιες εμφανίσεις πέρυσι για την υποστήριξη της τελευταίας σεζόν του «Dead to Me» του Netflix για την οποία κέρδισε υποψηφιότητα για Emmy.

Σε συνέντευξή της στο Variety ενόψει της περσινής τελετής του Walk of Fame, είχε αποκαλύψει ότι τα γυρίσματα της τελευταίας σεζόν του «Dead to Me» ενώ έδινε μάχη με τη σκλήρυνση κατά πλάκας ήταν «τόσο δύσκολο όσο θα περίμενες ότι θα ήταν». Η ηθοποιός χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει αναπηρικό καροτσάκι για να πάει στα γυρίσματα. Είπε στους L.A. Times ότι της πήρε μήνες πριν μπορέσει να παρακολουθήσει την τελευταία σεζόν του σόου.

Δεν μου αρέσει να βλέπω τον εαυτό μου να αγωνίζεται», είχε πει η Άπλγκειτ. «Επίσης, πήρα 40 κιλά λόγω της αδράνειας και των φαρμάκων, και δεν έμοιαζα με τον εαυτό μου και δεν ένιωθα σαν τον εαυτό μου. Κάποια στιγμή μπόρεσα να αποστασιοποιηθώ από το δικό μου εγώ και να συνειδητοποιήσω πόσο όμορφο τηλεοπτικό κομμάτι ήταν. Όλες οι σκηνές στις οποίες δεν ήμουν ήταν τόσο διασκεδαστικό να τις βλέπω και να τις βιώνω για πρώτη φορά». Η ηθοποιός είχε δηλώσει  στους Los Angeles Times ότι σκέφτεται να στραφεί αποκλειστικά σε ρόλους φωνής, ώστε να μπορεί να συνεχίσει να κερδίζει χρήματα ως ηθοποιός με σκλήρυνση κατά πλάκας.