Γιατί η Κέιτ Μίντλετον μπορεί να μην επιστρέψει στον ρόλο της
© Getty // Frank Augstein
Celebrities

Κέιτ Μίντλετον: Μπορεί και να μην επιστρέψει ποτέ στα καθήκοντά της

Ο νέος ρόλος της Κέιτ Μίντλετον δεν θα είναι αυτός που άφησε πίσω τη,ς, πριν από την περιπέτεια υγείας

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Όσα αποκάλυψε επωνύμως βασιλικός εμπειρογνώμονας για τα κατ’ ανάγκη νέα καθήκοντα της Κέιτ Μίντλετον

Η Κέιτ Μίντλετον «μπορεί να μην επιστρέψει ποτέ» στον προηγούμενο βασιλικό της ρόλο μετά τη θεραπεία για τον καρκίνο. Τουλάχιστον αυτό αποκαλύπτεται τώρα και απασχολεί από το πρωί τα tabloids, αλλά και τον mainstream Τύπο Ηνωμένου Βασιλείου και ΗΠΑ, καθώς ο ρόλος της ενδέχεται να είναι σαφώς διαφοροποιημένος και όταν ολοκληρωθεί ο κύκλος χημειοθεραπειών στον οποίο υποβάλλεται.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, η οποία κάποτε βρισκόταν στο επίκεντρο μαζί με τον σύζυγό της πρίγκιπα Ουίλιαμ στις βασιλικές υποχρεώσεις, «μπορεί να μην επιστρέψει ποτέ στον ρόλο που την έβλεπε ο κόσμος πριν», δήλωσε την Τρίτη ένας εσωτερικός συνεργάτης στο Us Weekly, με τη Μίντλετον να μην έχει εμφανιστεί μετά από εκείνο το σπαρακτικό βίντεο του Μαρτίου, στο οποίο μιλούσε για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε. 

Η πηγή πρόσθεσε ότι αυτή τη στιγμή «επανεκτιμά τι θα είναι σε θέση να αναλάβει όταν επιστρέψει» και αφού συμπληρωθεί ο χρόνος αποθεραπείας της και μετά το μεγάλο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε στην κοιλιακή χώρα τον περασμένο Ιανουάριο.

Οι αποκαλύψεις του βασιλικού εμπειρογνώμονα για τον ρόλο της Μίντλετον

Επιπλέον, ο βασιλικός εμπειρογνώμονας Richard Fitzwilliams σημείωσε ότι όταν η Μίντλετον επιστρέψει τελικά στην καθημερινότητά της, «αυτή θα είναι βασισμένη στις ιατρικές συμβουλές και εξαιρετικά προσεκτικά ισορροπημένη».

Το δημοσίευμα δεν σχολιάστηκε από εκπροσώπους του παλατιού του Κένσινγκτον και παρά το ότι τα μέλη της βασιλικής οικογένειας γνωρίζουν ότι για όσο καιρό διατηρείται αυτή η «κατάσταση σιγής», θεριεύουν οι θεωρίες συνωμοσίας αναφορικά με την πραγματική κατάσταση της υγείας της.

Με στοιχεία από US Weekly και Page Six

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice