H Εύα Μέντες
H Εύα Μέντες © Instagram/Eva Mendez
Celebrities

Εύα Μέντες και Τάιρα Μπανκς απαντούν πώς φαντάζονταν την ζωή στα 50

Τι είπαν από την πλευρά τους Χάνα Γουάντιγχαμ και Νιβ Κάμπελ

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Εύα Μέντες και Τάιρα Μπανκς απαντούν πώς φαντάζονταν την ζωή στα 50 - Τι είπαν από την πλευρά τους Χάνα Γουάντιγχαμ και Νιβ Κάμπελ

Εύα Μέντες, Τάιρα Μπανκς, Χάνα Γουάντιγχαμ και Νιβ Κάμπελ παραχώρησαν κοινή συνέντευξη και απάντησαν μεταξύ άλλων πώς φαντάζονταν την ζωή στα 50 τους χρόνια.

Εύα Μέντες, Τάιρα Μπανκς, Χάνα Γουάντιγχαμ και Νιβ Κάμπελ απαντούν πώς φαντάζονταν την ζωή στα 50

Η Εύα Μέντες τόνισε πως «όταν ήμουν νεότερη, στο μυαλό μου τα 50 ήταν η ηλικία της μαμάς μου. Σίγουρα δεν πίστευα ότι θα έχω παιδιά και θα είμαι στο σπίτι, έτσι χαίρομαι που ήρθε στη ζωή μου ένας συγκεκριμένος άντρας και με έκανε να αλλάξω γνώμη για όλα. Στα 40 μου ήμουν έγκυος. Ο κόσμος ήταν σε φάση, πω πω, κι εγώ απαντούσα, πού είναι το περίεργο; 40 είμαι. Νομίζω ότι την ίδια αντίδραση θα υιοθετούσα και για τα 50… Για τους άλλους είναι πιο μεγάλη υπόθεση από ό,τι για εσένα, με έναν τρόπο».

«Νόμιζα ότι στα 50 σου ήσουν κάπως σαν προγιαγιά. Ότι θα φορούσα γυαλάκια και θα καθόμουν με μια κουβέρτα στα πόδια να βλέπω σαπουνόπερες όλη μέρα. Και ότι θα μιλούσα σαν γιαγιά. Έκανα λάθος. Η ζωή μου σήμερα είναι τελείως διαφορετική από ό,τι την είχα φανταστεί στα 50 όταν ήμουν μικρό κορίτσι. Δεν έχω ανασφάλειες, δεν φρικάρω, και νιώθω καλά», αποκάλυψε η Τάιρα Μπανκς.

Από την πλευρά της η Χάνα Γουάντιγχαμ σημείωσε πως «όταν ήμουν νεότερη ακόμα και τα 40 μού φαίνονταν σαν τα όρια της τρίτης ηλικίας. Είμαι μια χαρά που κλείνω τα 50 γιατί τα μικροπράγματα σε ενοχλούν λιγότερο από ποτέ» ενώ τέλος η Νιβ Κάμπελ απάντησε:

«Πώς είχα φανταστεί τη ζωή μου στα 50; Νόμιζα ότι θα ήμουν χορεύτρια ή ψυχοθεραπεύτρια γιατί αυτά τα δύο μοιάζουν μεταξύ τους».

On Turning 50: Eva Mendes, Tyra Banks, Hannah Waddingham & Neve Campbell | PEOPLE

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice