Ντέμι Μουρ – Τζο Τζόνας
Ντέμι Μουρ – Τζο Τζόνας
Celebrities

Ντέμι Μουρ – Τζο Τζόνας: Φιλία ή φλερτ με διαφορά ηλικίας 27 ετών; Ε, και;

Η ηθοποιός και ο τραγουδιστής έχουν αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση τελευταία

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Οι φωτογραφίες που μαρτυρούν ότι Ντέμι Μουρ και Τζο Τζόνας ίσως να μοιράζονται κάτι περισσότερο από μία τρυφερή φιλία

Αν υπήρχε απάντηση στο age shaming που ακολουθεί διάσημες σχέσεις με τεράστια διαφορά ηλικίας, αυτή θα ήταν η Ντέμι Μουρ με τον Τζο Τζόνας, που τα tabloid τους θέλουν ζευγάρι, παρά την απόσταση 27 ετών ανάμεσά τους.

Σύμφωνα με τους παπαράτσι, το Page Six και άλλα πρακτορεία που ασχολούνται με τις ζωές των celebrities, η 61 ετών Μουρ και ο ωραίος των Jonas Brothers στα 34 του είναι στην αρχή μιας σχέσης που δεν είναι ακριβώς φιλία και ίσως να πρόκειται και για κάτι περισσότερο από φλερτ, όπως το θέτουν κομψά οι πηγές που τους είδαν και τους απαθανάτισαν μαζί.

Η 61χρονη ηθοποιός - η οποία έκλεψε την παράσταση στο Φεστιβάλ Καννών με μια σειρά από εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί – συνάντησε για πρώτη φορά τον 34χρονο τραγουδιστή ενώ βρισκόταν στη Νότια Γαλλία τον προηγούμενο μήνα.

«Η Ντέμι και ο Τζο έχουν μια πολύ γλυκιά φιλία. Έχουν κοινούς φίλους και κάπως έτσι ηρθαν κοντά και δέθηκαν», αναφέρει πηγή που τους είδε μαζί να γευματίζουν σε εξαιρετικά τρυφερό κλίμα στο Hotel du Cap-Eden-Roc στην Antibes της Γαλλίας.

Πάντως, όσοι σπεύδουν να επιβεβαιώσουν τα περί τρυφερού φλερτ, άλλοι τόσοι επιμένουν ότι πρόκειται για νέα φιλία. Όπως μάλιστα λένε, η Moore - της οποίας η νέα ταινία τρόμου, «The Substance» συζητήθηκε αρκετά στις Κάνες-  φιλοξένησε το γκαλά της amfAR κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, όπου ο Joe έκανε μια εμφάνιση - έκπληξη στη σκηνή μαζί με τον αδελφό του Nick.

Κάποιοι επιμένουν ότι δεν τρέχει τίποτα ανάμεσα στη Μουρ και τον τραγουδιστή

Ενώ ο Νικ, 31 ετών, ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστεί στην εκδήλωση, ήταν η προσθήκη του Τζο για την επιτυχία «Cake by the Ocean» που έκανε το κοινό να σηκωθεί από τις θέσεις του. Εκεί ήταν που εθεάθη να χορεύει και η Μουρ με τη βραβευμένη με Όσκαρ Michelle Yeoh κατά τη διάρκεια του συγκεκριμένου τραγουδιού.

Λίγο αργότερα, η ηθοποιός –της οποίας η οικογένεια δοκιμάζεται σκληρά εξαιτίας της σοβαρής ασθένειας του Μπρους Γουίλις- εθεάθη αργότερα να δειπνεί με τον Joe, τον αδελφό του Kevin και το supermodel Heidi Klum.

Οι ίδιες πηγές που επιμένουν –λίγο παραπάνω απ’ όσο θα περίμενε κανείς- ότι ανάμεσα στους δύο σταρ δεν τρέχει τίποτα, φρόντισαν να ενημερώσουν ότι ο Τζο είναι επίσης φίλος με τον στιλίστα της Μουρ, Brad Goreski και τον μάνατζέρ της Jason Weinberg.

Η νέα φιλία έρχεται στον απόηχο του χωρισμού του Τζο με το μοντέλο Στόρμι Μπρι και μετά από 5 μήνες σχέσης.

«Είναι απασχολημένος με το σόλο άλμπουμ του», δήλωσε τότε μια πηγή στο Page Six, τη στιγμή που ο καλλιτέχνης ανέβαζε στα social media φωτογραφίες από τις διακοπές του στο πολυτελές θέρετρο One&Only Portonovi στο Μαυροβούνιο στα Βαλκάνια, ενώ η Μουρ εθεάθη για τελευταία φορά το Σαββατοκύριακο στη Βιέννη, στο χορό μεταμφιέσεων High Jewelry της Cartier.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι ο Τζόνας έζησε ένα μάλλον επεισοδιακό διαζύγιο από την ηθοποιό Σόφι Τέρνερ, με τους δυο τους να κονταροχτυπιούνται στα δικαστήρια για την επιμέλεια των δύο κοριτσιών τους, της Γουίλα  3 ετών και της Ντελφίν 1 έτους.

Κάποιοι, ωστόσο, επιμένουν ότι με τη Μουρ υπάρχει κάτι περισσότερο από μία φιλία, καθώς στο Instagram του τραγουδιστή υπήρξε ένα παράξενο tag δημοσιεύματος που αναφερόταν στη σχέση του με την ηθοποιό και ο ίδιος δεν μπήκε στη διαδικασία να το αφαιρέσει.

Με στοιχεία από Page Six

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice