Celebrities

Οι γιοι του Πιρς Μπρόσναν βαδίζουν στα χνάρια του πατέρα τους

Ασχολούνται με τον κινηματογράφο, τη μουσική και το μόντελινγκ
Λίνα Μανδράκου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ντίλαν και Πάρις Μπρόσναν: Οι δυο γιοι του Πιρς Μπρόσναν και της Κίλι Σέι Σμιθ μεγάλωσαν και μπήκαν για τα καλά στη σόου-μπιζ.

Όταν ο Πιρς Μπρόσναν παντρεύτηκε την πρώτη του γυναίκα, την Κασσάνδρα Χάρις, το 1980, υιοθέτησε τα δυο παιδιά που εκείνη είχε από προηγούμενο γάμο. Ο Μπρόσναν και η Χάρις απέκτησαν ένα ακόμα παιδί πριν εκείνη πεθάνει το 1991. Με τη δεύτερη γυναίκα του, Κίλι Σέι Σμιθ, γέννησαν τον Ντίλαν και τον Πάρις.

Ο Πιρς είναι καλός πατέρας, και το προσπαθεί. Ο δικός του πατέρας έφυγε όταν εκείνος ήταν μωρό, ενώ όταν έγινε 4 χρονών και η μαμά του τον άφησε στους παππούδες του για να πάει να δουλέψει. Στόχος του Πιρς Μπρόσναν ήταν πάντα να κάνει τα παιδιά του να «γνωρίσουν την αγάπη της οικογένειας». Και κατά πώς δείχνουν τα πράγματα, τα καταφέρνει.

Ο Ντίλαν μεγάλωσε στο Καουάι της Χαβάης και ως έφηβος μοίραζε τον χρόνο του μεταξύ του νησιού και του Μαλιμπού της Καλιφόρνια. Ο Πάρις γεννήθηκε στο Λος Άντζελες αλλά μεγάλωσε στο Καουάι. Εκεί ζούσαν μια απλή, ήσυχη, νησιώτικη ζωή. Ο Ντίλαν αποφοίτησε από τη Σχολή Κινηματογραφικών Τεχνών του Πανεπιστημίου της Νότιας Καλιφόρνια την άνοιξη του 2020. Ο Πάρις από το Πανεπιστήμιο Loyola Marymount τον Μάιο του 2023.

Και τα δύο αγόρια Μπρόσναν μοιράζονται το ενδιαφέρον του πατέρα τους για τη σόου-μπιζ. Ο Ντίλαν, ο μεγάλος, γεννημένος το 1997, είναι ηθοποιός, μουσικός (η μπάντα του ονομάζεται Raspberry Blonde) και μοντέλο. Στο κομμάτι της μουσικής, ευτυχώς δεν μοιάζει του πατέρα του, που όταν στο Mamma Mia τραγουδούσε το The Winner Takes It All, οι θεατές είτε έκλειναν τα αυτιά τους είτε έφευγαν από τα παράθυρα. Από μικρός, ο Ντίλαν πήγαινε στα γυρίσματα ταινιών όπου πρωταγωνιστούσε ο πατέρας του, ας πούμε στα Τζέιμς Μποντ. Δεν τον ενδιέφερε διόλου η ερμηνεία του μπαμπά του, τον ενδιέφεραν τα αυτοκίνητα που υπήρχαν στα σετ. Είναι πλέον σκηνοθέτης με αρκετά πρότζεκτ στο όνομά του, όπως το Western Stars για τον Μπρους Σπρίνγκστιν και τη σειρά ντοκιμαντέρ Willie Nelson & Family. Εργάστηκε επίσης στη μικρού μήκους ταινία του 2023 So Many Dreams που αφορά τον πατέρα του.

Στα 23 του χρόνια, ο Πάρις, ο μικρός Μπρόσναν, είναι μοντέλο, κινηματογραφιστής, εικαστικός (street artist) και ακτιβιστής περιβάλλοντος (αν υπάρχει τέτοιο επάγγελμα). Περπάτησε σε μια φιλανθρωπική επίδειξη μόδας στο Βρετανικό Μουσείο κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου, εμφανίστηκε στο GQ με τον μπαμπά και τον αδερφό του και έκανε μόντελινγκ για τους Dolce & Gabbana και Balmain. Στον κινηματογράφο, εργάστηκε ως βοηθός παραγωγής στην ταινία του Black Adam το 2022 και έχει δημιουργήσει βίντεο και ταινίες μικρού μήκους για σημαντικούς σκοπούς. Το 2021, σκηνοθέτησε μια ταινία μικρού μήκους για ένα ταξίδι που πραγματοποίησε το 2019 στη Σρι Λάνκα.

Ο Ντίλαν είναι κούκλος, με εντυπωσιακή ομορφιά, πεταχτά ζυγωματικά και ανδρόγυνα χαρακτηριστικά, οπότε είναι περιζήτητος ως μοντέλο. Έχει κάνει Saint Laurent, ενώ η καμπάνια της Blauer για το 2023 στηρίχτηκε πάνω του. Είναι τρομερά αδύνατος, οπότε είναι θέμα χρόνου να τον μπουκάρει η Celine και ο Εντί Σλιμάν. Θεωρεί τα λόγια του μπαμπά του σαν ευαγγέλιο. Ποια είναι αυτά τα λόγια; Ότι για να πετύχει χρειάζεται τέσσερα πράγματα: προετοιμασία, πάθος, αυτοπεποίθηση, συνέπεια στον χρόνο. Ο Πάρις, επίσης δεν έχει στερεοτυπική οορφιά, έχει όμως γοητεία εξωτική. Τι άλλο να πει κανείς γι' αυτά τα δροσερά παιδιά; Να τα χαίρεται η μάνα τους και ο πατέρας τους!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου