Η Τόρι Σπέλινγκ απέκτησε καινούρια δόντια
© Instagram // imdeanmcdermott
Celebrities

Τόρι Σπέλινγκ: Σιχαινόμουν τα δόντια μου, τώρα χαμογελάω ξανά

Η πρωταγωνίστρια του Μπέβερλι Χιλς αποκαλύπτει τι πήγε στραβά με τα δόντια της

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Βέβαια, οι επικριτές της Σπέλινγκ λένε ότι έφτιαξε τα δόντια της σε πανάκριβο οδοντίατρο, ξεχνώντας να αποπληρώσει δάνειο άνω των 350.000 δολαρίων

Στην αποκάλυψη ότι άφησε τα δόντια της να καταστραφούν τελείως προχώρησε η Τόρι Σπέλινγκ, ευρύτερα γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στη διάσημη τηλεοπτική σειρά «Μπέβερλι Χιλς». Η ηθοποιός,  η οποία τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει μία σειρά από σοβαρά οικονομικά και προσωπικά προβλήματα, μίλησε για την απόφαση της να βάλει όψεις και θήκες, αφού όπως είπε άφησε τα δόντια της να καταστραφούν στα 40 της.

«Το στόμα μου είχε γίνει αηδιαστικό και αυτό είναι το λιγότερο που θα μπορούσα να πω», ακούστηκε να λέει η Σπέλινγκ κατά τη διάρκεια του podcast της ‘MisSPELLING’, στο οποίο φιλοξενούσε τον δρ Kevin Sands, οδοντίατρο των celebrities. Σε αυτόν απευθύνθηκε η ηθοποιός όταν έφτασε στο σημείο να μη μπορεί να χαμογελάσει πια.

tori-spelling-never-happier-sinc

«Δεν μπορούσα να χαμογελάσω. Δεν χαμογελούσα. Μέχρι τα 40 μου δεν είχα ούτε ένα σφράγισμα, αλλά από εκεί και μετά τα δόντια μου πήραν την κάτω βόλτα», αποκάλυψε η 51χρονη σήμερα ηθοποιός.   Ο Sands, ο οποίος είναι επίσης υπεύθυνος για την πρόσφατη ανανέωση του χαμόγελου της JoJo Siwa –το οποίο κόστισε 50.000 δολάρια- εξήγησε επίσης ότι τα περισσότερα δόντια της Σπέλινγκ είχαν σπάσει, σαπίσει ή αποχρωματιστεί.

Ωραία τα δόντια, αλλά κάποιοι λένε ότι η Σπέλινγκ ακόμα χρωστάει τρελά ποσά στις τράπεζες

Ο Sands, ο οποίος χρεώνει από 3.000 έως 5.000 δολάρια ανά δόντι (!), εξήγησε ότι «αναδιαμόρφωσε» κάθε ένα από τα δόντια της ηθοποιού και έφτιαξε με το χέρι κάθε δόντι ξεχωριστά για να «ξαναχτίσει» το χαμόγελό της, πρακτικά από την αρχή.

Βέβαια, στα μέσα του εξωτερικού σχολίαζαν την απόφαση της ηθοποιού να προχωρήσει σε μία τέτοια δαπανηρή κίνηση και ενώ τόσο η ίδια όσο και ο πατέρας των παιδιών της χρωστούν πάνω από 350.000 δολάρια σε ένα τραπεζικό δάνειο εδώ και 12 χρόνια.

Δικαστικά έγγραφα που περιήλθαν στην κατοχή του Page Six αναφέρουν ότι η σταρ του «Scary Movie» χρωστάει στην City National Bank σχεδόν 220.000 δολάρια, ενώ ο McDermott είναι υπεύθυνος για τα υπόλοιπα 202.000 δολάρια.

Με στοιχεία από Page Six

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice