Τι συμβαίνει με τη Beyoncé; Η αποτυχία, η εξαφάνιση και το σκάνδαλο με τον Diddy

Πυκνώνουν οι φήμες ότι κάτι δεν πάει καλά με την τραγουδίστρια, παρά την επιτυχία του τελευταίου της άλμπουμ

Look Team |

H Beyoncé έχει εξαφανιστεί από τη δημόσια σφαίρα και κάποιοι πιστεύουν ότι υπάρχει σοβαρός λόγος

Τι έχει συμβεί και πού έχει εξαφανιστεί η Beyoncé; Σύμφωνα με τον ξένο Τύπο και μετά το λαμπρό country άλμπουμ της, «Cowboy Carter», οι βετεράνοι της μουσικής βιομηχανίας λένε ότι η σούπερ σταρ έχει εξαφανιστεί ανεξήγητα από τη δημόσια σφαίρα, ενώ η Beyoncé στην παρούσα φάση τρέμει τις δημόσιες εμφανίσεις εξαιτίας του σκανδάλου κακοποίησης που φέρει την «υπογραφή» του Diddy.

Οι γνώστες των σχέσεων μεταξύ των celebrities της μουσικής βιομηχανίας αναφέρουν ότι τόσο η τραγουδίστρια όσο και ο σύζυγός της Jay-Z διατηρούν μακροχρόνια φιλία και εξαιρετικά στενή σχέση με τον μεγιστάνα της χιπ – χοπ που τώρα βιώνει το μεγαλύτερο cancel της προσωπικής και επαγγελματικής του ζωής. Ναι, αλλά γιατί αυτό φορά με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τη Beyoncé;

«Υποτίθεται ότι αυτή θα ήταν η μεγάλη στιγμή της Beyoncé, με το πολυαναμενόμενο country άλμπουμ της να κυκλοφορεί [μόλις] πριν από δύο μήνες. Και όμως, δεν την βλέπουμε πουθενά. Το άλμπουμ διολισθαίνει και ο Jay και η B δεν απολαμβάνουν τα φώτα της δημοσιότητας ακριβώς», δηλώνει μία πηγή κοντά στο ζευγάρι και συνεχίζει: «Περίπου ένα μήνα πριν από την κυκλοφορία [στις 29 Μαρτίου], ο Jay-Z σηκώθηκε στα Grammy και γκρίνιαξε ότι η Beyoncé δεν είχε κερδίσει ποτέ το άλμπουμ της χρονιάς. Αλλά τώρα τι; Πιστεύει ότι θα κερδίσει ... για το 'Cowboy Carter' χωρίς καμία προώθηση ... χωρίς εμφανίσεις και χωρίς καμία καλλιτεχνική προσέγγιση και δικτύωση προς την ακαδημία;».

Η Beyoncé στη δίνη ενός σκανδάλου για το οποίο δεν ευθύνεται

Η πηγή πρόσθεσε ότι ενώ ο εκπληκτικός δίσκος - που περιλαμβάνει κομμάτια με την Dolly Parton, τον Willie Nelson και τη Miley Cyrus - απέχει πολύ από το να αποτύχει, «σίγουρα δεν είναι ο ‘πύραυλος’ που όλοι πίστευαν ότι θα είναι».

«Κάτι συμβαίνει. Κάτι δεν πάει καλά. Αυτό το άλμπουμ έκανε ένα τεράστιο μπαμ. Βρέθηκε Νο1 παντού. Και τώρα και το άλμπουμ και εκείνη έχουν εξαφανιστεί από προσώπου γης», προσθέτουν άνθρωποι από τον χώρο της μουσικής.

Μάλιστα, υπήρξαν φήμες στη βιομηχανία ότι το χρυσό ζευγάρι της μουσικής κρύβεται με τον φίλο τους Diddy να δέχεται πυρά. Την ίδια στιγμή τα σπίτια που διατηρεί ο Diddy σε Λος Άντζελες και Μαϊάμι έχουν δεχθεί τις εφόδους των αστυνομικών αρχών μέσα στον Μάρτιο καθώς και από το Υπουργείο Ασφάλειας Εσωτερικού στο πλαίσιο έρευνας που φαίνεται να αφορά το trafficking.

Την ίδια στιγμή είναι ευρέως γνωστό ότι ο ράπερ του «Blueprint» και ο Diddy είναι κοντά εδώ και δεκαετίες, αν και δεν υπάρχει τίποτα που να συνδέει τον Jay ή την Beyoncé με την έρευνα ή οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά.

Όμως, και πάλι, η δυναμική, «φεμινίστρια» Beyoncé, από τη μέρα που ξέσπασε το σκάνδαλο δεν έχει αρθρώσει λέξη υπέρ των γυναικών και της ασφάλειας του και πολλοί είναι αυτοί που εικάζουν ότι είναι η δεύτερη φορά που ο Jay-Ζ της δημιουργεί προβλήματα στην καριέρα της και στη δημόσια εικόνα: πριν από μερικά χρόνια με το σκάνδαλο της απιστίας του και τώρα με τις αμφιλεγόμενες φιλίες του.

Άραγε, για πόσο θα κρατήσει αυτή η εξαφάνιση μέχρι να κάτσει η σκόνη;

Με στοιχεία από Page Six, Vanity Fair