Ντέιβιντ Μπέκαμ: Φαν ζητούν από το BBC να του δώσει εκπομπή κηπουρικής
Ντέιβιντ Μπέκαμ: Φαν ζητούν από το BBC να του δώσει εκπομπή κηπουρικής © Instagram
Celebrities

Κηπουρική με τους Μπέκαμ: Οι θαυμαστές του ποδοσφαιριστή θέλουν να τον δουν κηπουρό

Προτρέπουν το BBC να του δώσουν εκπομπή - Πώς άρχισαν όλα

62224-137655.jpg
Newsroom |

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Φαν ζητούν από το BBC να του δώσει εκπομπή κηπουρικής - Πώς άρχισαν όλα

Δική του εκπομπή κηπουρικής ζητούν από το BBC οι θαυμαστές του Ντέιβιντ Μπέκαμ για τον πρώην αρχηγό της Εθνικής Αγγλίας.  Όλα ξεκίνησαν όταν ο ποδοσφαιριστής κοινοποίησε βίντεο στο οποίο εμφανίζεται να φυτεύει έναν θάμνο τριανταφυλλιάς στον κήπο της εξοχικής κατοικίας του στο Κοτσγουολντς της Αγγλίας.

Στο βίντεο που κατέγραψε η σύζυγός του Βικτόρια Μπέκαμ, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ φορώντας τζιν και καπέλο φυτεύει τον θάμνο. Στη λεζάντα της ανάρτησής του στο Instagram, ο ποδοσφαιριστής αυτοαποκαλείται «κηπουρός Ντέιβ».

Κηπουρική με τους Μπέκαμ: Θα δώσει στον ποδοσφαιριστή εκπομπή το BBC;

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μπέκαμ δείχνει τις ικανότητές του στην κηπουρική. Οι αναρτήσεις του για την κηπουρική έχουν συγκεντρώσει πάνω από ένα εκατομμύριο likes, με τους θαυμαστές να λένε στον σταρ ότι είναι ο «influencer κηπουρικής που ποτέ δεν ξέραμε ότι χρειαζόμασταν».

«Η συνέχεια στο BBC four, "Κηπουρική με τους Μπέκαμ"» έγραψε θαυμαστής του ποδοσφαιριστή. «Μπορούμε να έχουμε ένα ριάλιτι με εσένα και τη Βικτόρια να ασχολείστε μόνο με την κηπουρική;» αναφέρεται σε άλλο σχόλιο.

Άλλοι θαυμαστές εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στον ποδοσφαιριστή που «είναι θετικός και κάνει τον κόσμο καλύτερο».

Την περασμένη εβδομάδα, ο Μπέκαμ αποκάλυψε ότι η φιλία του με τον βασιλιά Κάρολο Γ’ του Ηνωμένου Βασιλείου άνθισε λόγω της αμοιβαίας αγάπης τους για τη μελισσοκομία.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice