Κέβιν Τζόνας: Διαγνώστηκε με καρκίνο του δέρματος

Η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε και το μήνυμά του

Look Team |

Ο Κέβιν Τζόνας δημοσίευσε φωτογραφίες από το χειρουργείο αφαίρεσης σπίλων στο πρόσωπό του, που, αποδείχθηκαν μελάνωμα

Φωτογραφίες από το μικρό χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε για την αφαίρεση καρκίνου του δέρματος στο πρόσωπό του δημοσίευσε ο Κέβιν Τζόνας, προκειμένου να ευαισθητοποιήσει τους πάντες να τσεκάρουν συχνά τις ελιές στο σώμα τους.

«...Σήμερα θα αφαιρέσω ένα βασικοκυτταρικό καρκίνωμα από το κεφάλι μου», αποκάλυψε o  Κέβιν Τζόνας, το μέλος των Jonas Brothers σε ένα απόσπασμα που δημοσιεύτηκε στο Instagram την Τρίτη.

Μετακινώντας την κάμερα για να δείξει μια ελιά στην κορυφή του μετώπου του συνέχισε: «Ναι, αυτός είναι ένας πραγματικός μικρός τύπος καρκίνου του δέρματος που έχει αρχίσει να μεγαλώνει. Και τώρα πρέπει να κάνω χειρουργική επέμβαση για να το αφαιρέσω, οπότε ξεκινάμε».

Ο 36χρονος Jonas, στη συνέχεια, έδειξε τον επίδεσμο που είχε μετά την επέμβαση. Η διαδικασία του μικρού αυτού χειρουργείου διήρκεσε ελάχιστα και ο Τζόνας μετά ήταν σε θέση να οδηγήσει μέχρι το σπίτι του.

«Είμαι εντάξει, τελείωσα. Ήρθε η ώρα της επούλωσης και πηγαίνω σπίτι. Εσείς φροντίστε να ελέγχετε τακτικά τις ελιές σας σε πρόσωπο και σώμα», έγραψε χαρακτηριστικά και ενώ είχε ολοκληρώσει την επέμβαση.

Σημειώνεται ότι ο Κέβιν Τζόνας των Jonas Brothers αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτό το χειρουργείο, καθώς τόσο ο ίδιος όσο και τα αδέλφιά του, Τζο και Νικ Τζόνας, ανέβαλαν το ευρωπαϊκό σκέλος της περιοδείας τους τον Απρίλιο.