Ριάνα: Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο τρίτης εγκυμοσύνης
Ριάνα: Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο τρίτης εγκυμοσύνης © EPA
Celebrities

Ριάνα: Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο τρίτης εγκυμοσύνης

Ξεκαθάρισε, ωστόσο, ότι δεν είναι έγκυος τώρα

62224-137655.jpg
Newsroom |

Ριάνα: Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο τρίτης εγκυμοσύνης - Ξεκαθάρισε, ωστόσο, ότι δεν είναι έγκυος τώρα

Για την προοπτική να μεγαλώσει την οικογένειά της με τον A$AP Rocky μίλησε η Ριάνα στην παρουσίαση των νέων επιχειρηματικών της εγχειρημάτων.

Ειδικότερα, μιλώντας στο Entertainment Tonight, η Ριάνα διέψευσε πως είναι έγκυος αλλά δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αποκτήσει κι άλλα παιδιά.

Μάλιστα, ερωτηθείσα σχετικά με το ενδεχόμενο να αποκτήσει κόρη, απάντησε με χιούμορ «δείτε πώς πήγε αυτό», αναφερόμενη φυσικά στους δυο γιους της, RZA, 2 ετών και Riot, 10 μηνών.

Ριάνα: Όλοι με πιέζουν

«Όλοι πιέζουν. Κοιτάξτε, αν ποτέ αποκτήσω κόρη, έχω να της δείξω τόσα βίντεο – τη συζητούν ήδη τόσο πολύ», είπε η Ριάνα και πρόσθεσε για την πρόσφατη εμφάνιση που πραγματοποίησε φορώντας ένα t-shirt που έγραφε τη φράση «είμαι συνταξιούχος»:

«Οι άνθρωποι είπαν ότι δεν θα βγάλω νέο άλμπουμ. Κανείς δεν έκανε μια δεύτερη ανάγνωση, ότι π.χ. μέχρι αυτό το σημείο έχω όρεξη να ντυθώ καλά».

«Νομίζω ότι η μουσική, για μένα, είναι μια νέα ανακάλυψη. Ανακαλύπτω νέα πράγματα. Δουλεύω πάνω σε αυτό το άλμπουμ επί τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα που τώρα κάπως αφήνω τα πάντα στην άκρη και είμαι έτοιμη να μπω στο στούντιο. Θα ξεκινήσω – μια στιγμή δώστε μου μόνο», κατέληξε.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice