Sienna Miller: Οι νεότερες γενιές ανδρών προσαρμόζονται ευκολότερα
© Grant Halverson/Getty Images/Ideal Image
Celebrities

Η Sienna Miller μίλησε για τον Οli Green: Οι νεότερες γενιές ανδρών σέβονται τις γυναίκες

Τι είπε για τη διαφορά ηλικίας τους και τη νέα της ζωή

62224-137655.jpg
Newsroom |

Sienna Miller: «Είμαι στον παράδεισο. Ήταν μια καθαρτική, θεραπευτική εμπειρία»

Η Σιένα Μίλερ μίλησε για το πώς «ερωτεύτηκε» τον σύντροφο της, τον Όλι Γκριν και για το πως οι σημερινές νεότερες γενιές ανδρών «αλλάζουν προς το καλύτερο».

Σε συνέντευξή της στο Harper's Bazaar που δημοσιεύτηκε την Τρίτη 11 Ιουνίου, η 42χρονη Μίλερ δήλωσε ότι το ειδύλλιό τους προέκυψε μετά τη συνάντησή τους σε ένα πάρτι για το Halloween και ήταν κάτι που «δεν περίμενε» να πάρει «στα σοβαρά».

«Και μετά, αρκετά γρήγορα, ερωτεύτηκα. Δεν έλεγα "θα βρω έναν νεότερο". Ήταν περισσότερο, "Γαμώτο! Γιατί είσαι τόσο νέος;" Αυτό είναι τόσο ενοχλητικό», είπε.

Sienna Miller: Οι νεότερες γενιές ανδρών σέβονται τις γυναίκες

Η ηθοποιός αναγνώρισε ότι ο 27χρονος Γκριν είναι «καλά προσαρμοσμένος» στην διαφορά ηλικίας και ένας «σοφός» άνθρωπος.

«Υπάρχει διαφορά στον τρόπο με τον οποίο αυτή η γενιά ανδρών σέβεται τις γυναίκες. Είναι κάτι συγκεκριμένο για εκείνον, είναι πολύ σοφός και ισορροπημένος, αλλά πιστεύω ότι είναι και αυτή η γενιά.

»Έχουν μεγαλώσει με ελαφρώς πιο ισότιμους όρους ανταγωνισμού», δήλωσε ο Μίλερ. «Το βλέπω τόσο στις γυναίκες φίλες του όσο και στους άνδρες».

Το ζευγάρι, που έκανε το ντεμπούτο του στο κόκκινο χαλί στο Vanity Fair Oscar Party τον Μάρτιο του 2022, έγιναν γονείς νωρίτερα φέτος. Η Μίλερ είναι επίσης μαμά της κόρης Μάρλοου από άλλον γάμο. 

«Είμαι στον παράδεισο. Ήταν μια καθαρτική, θεραπευτική εμπειρία, η οποία ακούγεται υπερβολική, αλλά είναι θεμελιωμένη με έναν τρόπο που αντικατοπτρίζει τη ζωή που θέλω να ζήσω» είπε για το παιδί με τον Όλι Γκριν και τη νέα ζωή με τον σύντροφό της.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice