Η Σελίν Ντιόν ανησυχεί για τα παιδιά της
© Kevin Winter/Getty Images
Celebrities

Σελίν Ντιόν: «Τι θα συμβεί στα παιδιά μου, αν πεθάνω»

Η Σελίν Ντιόν συγκινεί με μία νέα βαθιά συναισθηματική εξομολόγησή της

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Η Σελίν Ντιόν σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη για την υγεία και τα παιδιά της

Για τους γονείς, αλλά και για τα τρία παιδιά της μιλά σε μια νέα συνέντευξή της η Σελίν Ντιόν, η οποία αφήνει τις ανησυχίες της να εκφραστούν με τον πλέον συναισθηματικό τρόπο και μετά τη διάγνωσή της με το σύνδρομο stiff person.

Όπως αποκάλυψε η Ντιόν τα τρία παιδιά της έχουν εκπαιδευτεί τους τελευταίους μήνες ώστε να μπορούν να τη σώσουν αν χρειαστεί και αν ενεργήσουν άμεσα, προκειμένου να προλάβουν τα χειρότερα, μετά από κάποια κρίση. Η ίδια, πάντως, δεν κρύβει την αγωνία της για το μέλλον τους και για το τι θα γίνουν, αν εκείνη πεθάνει ξαφνικά.

«Και οι δύο γονείς μου ήταν εξαιρετικοί. Ήμασταν πολύ τυχεροί...Είχαμε πάρει πολλή αγάπη και τεράστια υποστήριξη. Υπήρξαν πραγματικά, πραγματικά, πραγματικά δύσκολες στιγμές όπου ο μπαμπάς μου δούλευε συνεχώς και η μαμά μου είχε μόνο αγάπη για εμάς. Δεν θα μας έλειπε το φαγητό, η αγάπη, η προσοχή, η στοργή, τίποτα», αποκαλύπτει σε αυτή της τη συνέντευξη η Ντιόν για τους γονείς της Αντεμάρ και Τερέζα που δεν βρίσκονται πια στη ζωή και εξηγεί ότι έγινε ακριβώς ο ίδιος γονιός για τους τρεις γιους της, τον René-Charles, 23 ετών, και τα 13χρονα δίδυμα Eddy και Nelson (που απέκτησε με τον εκλιπόντα πλέον σύζυγό της, Réne Angélil).

Όπως αποκαλύπτει η Ντιόν στη συνέντευξη που παραχώρησε με αφορμή την πρεμιέρα του νέου ντοκιμαντέρ για τη ζωή της με τίτλο «I Am: Céline Dion» (streaming παγκοσμίως στις 25 Ιουνίου στο Prime Video) δεν ανησυχεί για το οικονομικό μέλλον των παιδιών της, αλλά για τη μοναξιά που συνεπάγεται το να μεγαλώνεις σε έναν κόσμο χωρίς κανέναν από τους δυο σου γονείς δίπλα σου.

Η Σελίν Ντιόν μιλά για τα παιδιά της, αλλά και για τις κρίσεις από τις οποίες υποφέρει

«Αντιμετώπισα την απώλεια της μητέρας μου και την απώλεια του πατέρα μου και την απώλεια ενός από τους αδελφούς μου και την απώλεια του πατέρα των παιδιών μου - του συζύγου μου, του μάνατζέρ μου – ταυτόχρονα. Δεν θέλω τα παιδιά μου να φοβούνται», λέει η Ντιόν.

«Αυτά τα παιδιά, θα έχουν κάτι να φάνε απόψε και αύριο, αλλά τι θα γίνει αν δεν ξέρω τι συμβαίνει με μένα και τι θα συμβεί αν πεθάνω; Κι αν δεν ξυπνήσω; Έχασαν ήδη τον πατέρα τους. Τι σκέφτονται; Φοβούνται να με ρωτήσουν; Να τους μιλήσω εγώ;», συνεχίζει το ίδιο σπαρακτικά.  

Η ίδια αποκαλύπτει ότι μίλησε στους γιους της με ηρεμία. Τους είπε ότι το σύνδρομο με το οποίο διαγνώστηκε ήταν κάτι με το οποίο θα έπρεπε να μάθει να ζει. Ότι μαζί με τους γιατρούς της εκπαίδευσαν τα παιδιά για το τι συμβαίνει με την υγεία της και πώς θα μπορούσαν να τη βοηθήσουν, αν την έπιανε κρίση, κάτι συχνό με τη συγκεκριμένη νόσο.

Μερικά από τα συμπτώματά της περιλαμβάνουν τρομακτικά επεισόδια, κατά τη διάρκεια των οποίων το σώμα της γίνεται άκαμπτο σαν σανίδα ενώ υπομένει οδυνηρό πόνο. «Πλέον (τα 13χρονα δίδυμα) μπορούν να με βοηθήσουν ακόμη και αν δεν μπορώ να επικοινωνήσω προφορικά επειδή δεν μπορώ να βγάλω ήχο».

Όπως η ίδια αποκάλυψε κάθε δύο ή τρεις μήνες, μαζί με την ομάδα γιατρών της δείχνουν στα παιδιά τι σημαίνει μία τέτοια κρίση.

«Έχουμε κουμπιά πανικού στο σπίτι και ξέρουν πώς να με βάλουν στο πλάι την ώρα της κρίσης. Η ιδέα να τους το πούμε και να τους το δείξουμε, δεν ήταν να τους τρομάξουμε. Είναι για να ξέρουν, "Είμαι η μαμά σου και είναι δική μου ευθύνη. Είσαι αρκετά μεγάλος για να καταλάβεις ότι ίσως χρειαστώ τη βοήθειά σου"», λέει η 5 φορές βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια και καταλήγει: «Είναι τόσο καταπληκτικοί, γιατί κάθε βράδυ, για περίπου 15 λεπτά, έρχονται και λένε, 'Μαμά', και εγώ λέω, 'Ναι;' "[Λένε] και μου απαντάνε: Θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι είσαι καλά". Αυτή είναι η ζωή μας τώρα».

Με στοιχεία από People. com

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice