Ντένζελ Ουάσινγκτον: «Ήθελα πάντα να προστατεύω τη Γουίτνεϊ Χιούστον»
Οι δυο σταρ μαζί σε event για την προώθηση της ταινίας The Preacher's Wife © Ron Galella Collection / Getty Images)
Celebrities

Ντένζελ Ουάσινγκτον: «Ήθελα πάντα να προστατεύω τη Γουίτνεϊ Χιούστον»

Ο ηθοποιός για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια μιλά για τη συνεργασία του μαζί της

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Ο Ντένζελ Ουάσινγκτον μίλησε για την ευαλωτότητα της Γουίτνεϊ Χιούστον πολλά χρόνια πριν από τον θάνατό της

Ο Ντένζελ Ουάσινγκτον σπανίως μιλά για προσωπικά ζητήματα και όταν το κάνει, πάντα έχει κάτι να πει.

Όλοι λοιπόν σώπασαν στ’ αλήθεια το προηγούμενο Σάββατο και κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Αφρικανικού Κινηματογράφου, όταν ο 69χρονος πια Ουάσινγκτον αναφέρθηκε για πρώτη φορά στη συνεργασία του με την πρόωρα χαμένη Γουίτνεϊ Χιούστον. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στην κλασική ταινία The Preacher's Wife του 1996 και ο ηθοποιός σχεδόν 30 χρόνια μετά μοιράστηκε την εμπειρία του από τα γυρίσματα μαζί της, ανακαλώντας τις όμορφες στιγμές της διαδρομής του.

«Ένιωθα πάντα ότι ήθελα να την προστατεύω», είπε για την τραγουδίστρια του "I Will Always Love You".

Η Chaz Ebert, οικοδέσποινα και χήρα του κριτικού κινηματογράφου Roger Ebert, επεσήμανε: «Υπήρχε μια ευαλωτότητα στη Γουίτνεϊ που μπορούσες εύκολα να τη διακρίνεις», προκαλώντας το πραγματικό ενδιαφέρον του Ουάσινγκτον που δεν δίστασε να τη ρωτήσει: «Δηλαδή, πραγματικά αυτό ήταν κάτι που μπορούσατε να το καταλάβετε;» με την Ebert να του απαντά: «Φυσικά!».  

Όσα γνώριζαν ο Ουάσινγκτον και άλλοι αστέρες για τα προβλήματα της Χιούστον

Τότε ο Ουάσινγκτον κάπως έσπασε επαναλαμβάνοντας ότι πάντα ένιωθε ότι αυτό το κορίτσι χρειαζόταν φροντίδα και προστασία και συνέχισε: «Ήθελε να φαίνεται σκληρή, αλλά στην πραγματικότητα δεν ήταν καθόλου έτσι...».

Υπενθυμίζεται ότι στην ταινία πρωταγωνιστούσαν μεταξύ άλλων και ο Λάιονελ Ρίτσι και η μητέρα της Χιούστον, Σίσι και η τραγουδίστρια είχε αναπτύξει στενή φιλία τόσο με τον Γουάσινγκτον όσο και με τους άλλους πρωταγωνιστές. Εκείνο πλέον που φαίνεται να προκύπτει είναι ότι οι άνθρωποι του Χόλιγουντ γνώριζαν ότι η ταλαντούχα ερμηνεύτρια βασανιζόταν από τους δικούς της δαίμονες και από ανθρώπους που απλώς δεν έπρεπε να βρίσκονται στο στενό της περιβάλλον.

Χρόνια αργότερα, και συγκεκριμένα το 2012 όταν η Χιούστον πέθανε ξαφνικά, με τον θάνατό της να αποδίδεται σε πνιγμό και μετά από τη λήψη ουσιών, σχεδόν κανείς δεν μπορούσε να ισχυριστεί ότι δεν υπήρχαν άνθρωποι που ανησυχούσαν για εκείνη. Όταν πέθανε η πιο όμορφη φωνή της γενιάς της –και όχι μόνο- ήταν μόλις 48 χρονών...

Με στοιχεία από People.com

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice