Κέιτ Μίντλετον: Το κάπως στενόχωρο παρασκήνιο της πρώτης δημόσιας εμφάνισής της
© Chris Jackson / Getty Images
Celebrities

Κέιτ Μίντλετον: Το κάπως στενόχωρο παρασκήνιο της πρώτης δημόσιας εμφάνισής της

Τα σημεία που αναλύθηκαν και θορύβησαν όσους μπορούσαν να καταλάβουν τι βλέπουν

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

...Όσα αποκαλύπτονται τώρα για τις στιγμές κόπωσης της Μίντλετον, την αδυνατισμένη σιλουέτα και την προσπάθειά της να μη δώσει λαβές

Ήταν απολύτως λογικό ότι η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της και τη συνεχιζόμενη μάχη της με τον καρκίνο, θα σχολιαζόταν από το σύνολο των media και των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ήδη άλλωστε η κάθε κίνηση της Μίντλετον στο πλαίσιο της εκδήλωσης Trooping the Colour έχει σκαναριστεί και αποκωδικοποιηθεί, προκειμένου να εξηγηθεί αν η πριγκίπισσα της Ουαλίας εξωθήθηκε σ’ αυτή τη δημόσια εμφάνιση ή ήταν κάτι που αποφάσισε μόνη της.

Πάντως, σύμφωνα με τη βασιλική εμπειρογνώμονα Katie Nicholl, η οποία εμφανίστηκε στην εκπομπή "Entertainment Tonight" τη Δευτέρα, αυτή ήταν μία εμφάνιση που περισσότερο στόχο είχε να «κλείσει στόματα», ώστε να μπορέσει η 42χρονη πριγκίπισσα να συνεχίσει ανενόχλητη την αποθεραπεία της και να ολοκληρώσει τον κύκλο χημειοθεραπειών της.

«Χρειάζεται ένα σοβαρό διάστημα ξεκούρασης, την οποία και αξίζει. Νομίζω ότι μία μέρα σαν κι αυτή που βίωσε το προηγούμενο Σάββατο, με τα βλέμματα –κυριολεκτικά- όλου του κόσμου στραμμένα πάνω της, βίωσε και έναν τεράστιο έλεγχο σε κάθε κίνησή της και αυτό θα έχει το τίμημά του», εξήγησε η Nicholl και συνέχισε ακόμα πιο σοβαρά: «Δεν νομίζω ότι μπορούμε να περιμένουμε ότι θα τη δούμε δημοσίως ξανά μέσα στο άμεσο επόμενο διάστημα. Θα χρειαστεί να ξεκουραστεί (σ.σ.: μετά την πίεση του προηγούμενου Σαββατοκύριακου)».

Κέιτ Μίντλετον: Το κάπως στενόχωρο παρασκήνιο της πρώτης δημόσιας εμφάνισής της
© Getty Images / Mike Marsland

Η Nicholl δεν δίστασε να παρομοιάσει την Μίντλετον με έναν «εύθραυστο κύκνο που πάλευε μανιωδώς κάτω από το νερό»... Η ίδια πρόσθεσε ότι γι’ αυτή την αξιοπρεπέστατη όσο και εντυπωσιακή εμφάνιση, λογικά «χρειάστηκε τεράστια προετοιμασία, χρόνο, προσπάθεια και ενέργεια».

Τα σχόλια της βασιλικής εμπειρογνώμονα έρχονται σε μια στιγμή που σχολιάστηκαν ιδιαιτέρως τόσο η αδυνατισμένη σιλουέτα της Κέιτ όσο και τα βεβιασμένα χαμόγελά της, που όσο κι αν προσπαθούσαν να καλύψουν τον πόνο και την κούραση, προδίδονταν από το βλέμμα της πριγκίπισσας.

Η Nicholl  έδωσε και ένα κάπως στενάχωρο παρασκήνιο για τον τρόπο με τον οποίο ταλαιπωρήθηκε η Μίντλετον:  «Ήταν όρθια για μεγάλο χρονικό διάστημα. Υπήρξε μια στιγμή που παρακολουθούσε την παρέλαση ... και της προσφέρθηκε μια θέση, την οποία δέχτηκε με ευγνωμοσύνη. Αυτό είναι απλώς μια μικρή επισήμανση ότι ακόμη δεν είναι τόσο δυνατή και σε καλή φόρμα, όπως ήταν πριν μπει σε αυτή τη θεραπεία».

Πάντως και όταν ρωτήθηκε σχετικά, η δημοσιογράφος υπήρξε κατηγορηματική για το ότι αυτή η δημόσια επίσημη πρώτη μετά την περιπέτεια υγείας της ήταν αποκλειστικά δική της απόφαση, καθώς εικάζεται ότι έχει ολοκληρώσει ένα μεγάλο μέρος της απαιτούμενης θεραπείας της.

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice