Σάνεν Ντόχερτι: Στα άκρα η κόντρα με τον πρώην σύζυγο, ενώ παλεύει με τον καρκίνο

Τον κατηγορεί ότι ξοδεύει, ενώ εκείνη προσπαθεί να κρατηθεί στη ζωή

Look Team |

Όσα αποκαλύπτει στην αίτηση που κατέθεσε εναντίον του πρώην συζύγου της η ηθοποιός Σάνεν Ντόχερτι

Στις δικαστικές αίθουσες θα κριθεί η επόμενη φάση της άγριας κόντρας της Σάνεν Ντόχερτι με τον πρώην σύζυγό της Κουρτ Ισβαριένκο, καθώς η διάσημη ηθοποιός που εδώ και χρόνια δίνει μάχη με τον καρκίνο, αξιώνει διατροφή και πληρωμένη των δικαστικών εξόδων.

Συγκεκριμένα, η Ντόχερτι με αίτηση που κατέθεσε στις 14 Ιουνίου και έφερε στη δημοσιότητα το Us Weekly, ζητά 15.343 δολάρια ως μηνιαία συζυγική υποστήριξη «αναδρομικά από την 1η Ιουνίου 2024» συν ένα εφάπαξ ποσό 9.100 δολαρίων για τα έξοδα του δικηγόρου της.

Ζητά επίσης 11.800 δολάρια για διάφορες αμοιβές που έχει συγκεντρώσει στις προσπάθειες να λάβει τις πλήρεις απαντήσεις του Κουρτ» στη διαδικασία του διαζυγίου τους. Σημειώνεται, ότι οι αξιώσεις της ηθοποιού έρχονται σε μία χρονική στιγμή όπου τα έσοδά της από τις δουλειές της μέσω streaming και από πνευματικά δικαιώματα συμμετοχής της σε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές αναμένεται να μειωθούν «δραστικά» φέτος.

«Ως αποτέλεσμα των επαναλαμβανόμενων προβλημάτων υγείας μου, δεν μπορώ σε μεγάλο βαθμό να εργαστώ και δεν έχω μελλοντικές προοπτικές απασχόλησης. Σήμερα, σχεδόν όλο το εισόδημα που κερδίζω είναι υπολειμματικό εισόδημα από εργασία που εκτελούσα πριν από το γάμο», αιτιολογεί στα νομικά έγγραφα.

Η Ντόχερτι κατηγορεί τον πρώην σύζυγο ότι ξοδεύει επιπόλαια, ενώ εκείνη παλεύει να ζήσει

Βάσει αυτών των εγγράφων, η Ντόχερτι υποστηρίζει ότι το σύνολο των πενιχρών, όπως τα αποκαλεί, εσόδων της προέρχεται πλέον από τα πνευματικά δικαιώματα της σειράς "Charmed", στην οποία πρωταγωνίστησε ως Prue Halliwel για τις τρεις πρώτες σεζόν, μεταξύ 1998 και 2001.

«Πρόσφατα έμαθα ότι το 'Charmed' δεν θα προβάλλεται πλέον σε καμία μεγάλη πλατφόρμα streaming μετά τις 30 Ιουνίου 2024. Ως αποτέλεσμα, το μελλοντικό μου υπόλοιπο εισόδημα θα μειωθεί δραστικά», εξηγεί η ίδια στην αίτηση που έχει καταθέση διεκδικώντας πλέον διατροφή από τον πρώην σύζυγό της.

Επιπλέον, η ηθοποιός - η οποία παλεύει με καρκίνο του μαστού 4ου σταδίου - δήλωσε ότι οι ιατρικοί της λογαριασμοί θα «αυξηθούν δραματικά», όταν πλέον χάσει την ασφάλισή της SAG, καθώς εδώ και περίπου δύο χρόνια δεν εργάζεται σταθερά ως ηθοποιός. Μόνη εξαίρεση ένας μικρός ρόλος το 2022, στο "Darkness of Man", που θα βγει στις αίθουσες το 2024.

Η ηθοποιός, 53 ετών, συνέχισε να ισχυρίζεται ότι ο Iswarienko, 49 ετών, δεν θα έπρεπε να έχει κανένα πρόβλημα να πληρώνει διατροφή και να βοηθάει με τους ιατρικούς λογαριασμούς της - οι οποίοι ανήλθαν σε 21.640 δολάρια το 2023 – καθώς τα τελευταία χρόνια ζει πολυτελώς και σε αυτό έχει συνεισφέρει και η ίδια.

«Ενώ εγώ ήμουν ανίκανη να εργαστώ, αναλαμβάνοντας υπέρογκα ιατρικά έξοδα που δεν καλύπτονται από την ασφάλιση για να υποβληθώ σε πειραματικές θεραπείες με την ελπίδα να παρατείνω τη ζωή μου, ο Κουρτ χρησιμοποιούσε το αεροπλάνο, ξοδεύοντας χιλιάδες δολάρια σε σπα, κοσμηματοπωλεία, Gucci και σε πτήσεις για την ατζέντισσά του, ενώ ταυτόχρονα ισχυριζόταν ότι δεν έχει επαρκή κεφάλαια με τα οποία θα μπορούσε να με συντηρεί», κατήγγειλε η Ντόχερτι στην κατάθεσή της.

Η γυναίκα που μπήκε ανάμεσά τους σύμφωνα με τη Ντόχερτι

Η ατζέντισσα του Ισβαριένκο είναι η Collier Grimm, με την οποία η ηθοποιός πιστεύει ότι ο πρώην σύζυγός της διατηρεί πλέον σχέση και υπήρξε και η γυναίκα με την οποία την απάτησε, με αποτέλεσμα να τερματιστεί όχι μόνο ο γάμος, αλλά ακόμα και η διπλωματική σχέση του ζευγαριού.

«Παρόλο που το εισόδημα του Kurt είναι σημαντικά μεγαλύτερο από το δικό μου, δεν έχει καταβάλει καμία προσωρινή πληρωμή συζυγικής διατροφής και δεν έχει συνεισφέρει στις αμοιβές και τα έξοδα των δικηγόρων ή των λογιστών μου από τη στιγμή που κατατέθηκε η αγωγή διαζυγίου μας».

Υπενθυμίζεται ότι η ηθοποιός κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Iswarienko, τον τρίτο σύζυγό της, τον Απρίλιο του 2023 μετά από 11 χρόνια γάμου επειδή «δεν είχε άλλη επιλογή», σύμφωνα και με τα όσα είχε δηλώσει τότε ο εκπρόσωπος της στο Page Six.

Για την ιστορία, η Ντόχερτι διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού το 2015 και ανακοίνωσε ότι βρέθηκε σε ύφεση το 2017.

Ωστόσο, αποκάλυψε ότι ο καρκίνος της είχε επανέλθει -σε τέταρτο στάδιο- το 2020. Τον περασμένο Ιούνιο, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι είχε γίνει μετάσταση στον εγκέφαλο και το φθινόπωρο στα οστά της, ενώ τη στιγμή που έχει να αντιμετωπίσει όλα αυτά, έχει προκύψει και η ιστορία με τα έξοδα του συζύγου της.

Με στοιχεία από Us Weekly, People, Page Six.