«Οι Μπέκαμ είναι τσιγκούνηδες»: νέο βιβλίο παίζει με τα νεύρα του ζευγαριού

Ο συγγραφέας που βάλθηκε να τρελάνει τους Μπέκαμ έχει μερικά πράγματα να πει

Look Team |

Ο Οίκος των Μπέκαμ δεν ήταν ακριβώς το βιβλίο που θα έβγαινε με τη συγκατάθεση της Βικτόρια και του Ντέιβιντ

Η ζωή του έγινε σειρά στο Netflix και θα περίμενε κανείς ότι αυτό θα αρκούσε για να χορτάσει την «πείνα» της κοινής γνώμης για κουτσομπολιά που αφορούν το ζεύγος Μπέκαμ. Όμως, απ’ ό,τι φαίνεται και απ’ ό,τι καλύτερα γνωρίζουν οι Βρετανοί Βικτόρια και Ντέιβιντ Μπέκαμ και ό,τι τους αφορά δεν σταματά να ενδιαφέρει ποτέ και φυσικά να ξεπουλάει σαν φρέσκο ψωμί.

Αυτό θα σκέφτηκε και ο Τομ Μπάουερ που υπογράφει το τελευταίο μπεστ σέλερ «Ο Οίκος των Μπέκαμ» και η αλήθεια είναι ότι δεν γράφει και ιδιαίτερα κολακευτικά πράγματα για το ζευγάρι που ουκ ολίγες φορές έχει απασχολήσει τα φώτα της δημοσιότητας με τις επιτυχίες και τις αποτυχίες του, τις απιστίες και τις επανασυνδέσεις του, τα πλούτη και τις διάσημες φιλίες και έχθρες του.

Και ενώ στον Οίκο των Μπέκαμ βρίσκει κανείς διάφορα ενδιαφέροντα πραγματάκια για τους Μπέκαμ, σίγουρα δεν πιστεύει στα μάτια του όταν διαβάζει ότι η κρίση στον γάμο τους ξεκίνησε από... τσιγκουνιά ή για να το πούμε αλλιώς, από τα... καβούρια στην τσέπη του Ντέιβιντ και για όσο καιρό απατούσε την ανίδεη –και επίσης σφιχτή με το χρήμα- Βικτόρια με την μπέιμπι σίτερ τους.

Το πουρμπουάρ που εξέθεσε τον Μπέκαμ

Όπως αναφέρεται στο βιβλίο, αυτή η τσιγκουνιά ήταν η αφορμή για την οποία η Ρεμπέκα Λους «μίλησε» για τη σχέση της με τον ποδοσφαιριστή και ενώ ήταν παντρεμένος με τη Βικτόρια. Για την ακρίβεια, η Λους είχε αποκαλύψει ότι ο Μπέκαμ είχε αρνηθεί να δώσει πουρμπουάρ σε μία σερβιτόρα στη Μαδρίτη.

Όμως και η Βικτόρια δεν πάει πίσω σε ζητήματα... γενναιοδωρίας. Ο Μπάουερ την εμφανίζει ως θηλυκό Σκρουτζ που χρεώνει ακόμα και το νερό που πίνει ή τη σακούλα με τα σνακς της στα έξοδα του Marks&Spencer, για το οποίο είχε συνεννοηθεί για φωτογράφιση, ενώ δεν μπαίνει στον κόπο να πληρώσει ούτε τις λιγοστές λίρες που μπορεί κάποτε να στοίχησε το ταξί της, φορτώνοντας τες σε υπάλληλό της. Ομοίως, ο σύζυγός της με αρκετές κατηγορίες περί φοροδιαφυγής στην πλάτη έχει βρεθεί να χρεώνει ποτά που ήπιε σε φιλανθρωπική οργάνωση της οποίας ήταν επίτιμος καλεσμένος και διάφορα άλλα ανθηρά.

Πέρα όμως από τα ελαφριά της υπόθεσης, υπάρχουν και τα πιο σοβαρά. Όπως, ας πούμε το γεγονός ότι η Βικτόρια Μπέκαμ ήταν απόλυτα εξοργισμένη με τον σύζυγό της, όταν εκείνος μίλησε για πρώτη φορά για την απιστία του, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης στην αυστραλιανή εκπομπή The Sunday Project το 2018. Τότε ο Μπέκαμ είχε αναφερθεί στην εξωσυζυγική του σχέση, αποκαλύπτοντας ότι χρειάστηκε «πολλή και σκληρή δουλειά» για να σώσουν τον γάμο τους. «Δεν ξέρω καν πώς το περάσαμε αυτό» είχε πει τότε ο Μπέκαμ, οδηγώντας την Πος στα άκρα, λόγω της αποκάλυψης ενός τόσο ευαίσθητου δεδομένου στη σχέση τους και ενώ ποτέ δεν είχε ενημερωθεί ότι ο άνδρας της θα προχωρούσε σε μία τέτοια αποκάλυψη.

Με στοιχεία από Mirror