Μπεν Άφλεκ για Τζένιφερ Λόπεζ: Οι άνθρωποι την αγαπούν
Μπεν Άφλεκ για Τζένιφερ Λόπεζ: Οι άνθρωποι την αγαπούν © EPA
Celebrities

Μπεν Άφλεκ για Τζένιφερ Λόπεζ: Οι άνθρωποι την αγαπούν

«Εμένα δεν μου αρέσει η μεγάλη προσοχή»

62224-137655.jpg
Newsroom |

Μπεν Άφλεκ: Τι είπε για τον γάμο του με την Τζένιφερ Λόπεζ και την σχέση που έχουν με την δημοσιότηττα

Για τον γάμο του με τη Τζένιφερ Λόπεζ και τη σχέση του ως ζευγάρι κλήθηκε να μιλήσει ο Μπεν Άφλεκ σε νέα του συνέντευξη.

Όντας καλεσμένος στο talk show «Hart to Heart», ο Μπεν Άφλεκ αναφέρθηκε στη σύζυγό του και τη φήμη της.

«Πήγαμε πρόσφατα κάπου με την Τζένιφερ, δεν μπορώ να θυμηθώ πού. Είναι τόσο διάσημη και το δημιουργεί αυτό. Οι άνθρωποι την αγαπούν, αντιπροσωπεύει κάτι πολύ σημαντικό για τους ανθρώπους», είπε χαρακτηριστικά ο διάσημος ηθοποιός.

«Οι άνθρωποι έρχονται σε εμένα, τύπου "μου αρέσει η ταινία σου" και αμέσως μετά την κοιτούν και λένε "ααααα, η Τζένιφερ Λόπεζ". Είναι καταπληκτικό. Καταλαβαίνετε τι εννοώ;», είπε αναφορικά με το κοινό και στο πώς αντιμετωπίζουν τον ίδιο σε σχέση με την Λόπεζ.

Ακολούθως, αφηγήθηκε ένα περιστατικό όταμ και είχε βγει μια βόλτα με τη σύζυγο και τα παιδιά τους. «Βγήκαμε μαζί, πηγαίναμε σε μια παράσταση και της είπα ότι πρέπει να περπατήσουμε περίπου 1 τετράγωνο. Δεν την ένοιαξε καν, ήταν τόσο χαλαρή, δεν είπε τίποτα. Βγήκαμε μαζί, με όλα τα παιδιά στην Times Square. Ξαφνικά, μια γυναίκα άρχισε να τρέχει καταπάνω της».

Τέλος, για το πώς αντιμετωπίζει ο ίδιος την δημοσιότητα κατέληξε:

«Δεν μου αρέσει η μεγάλη προσοχή. Αυτός είναι ο λόγος που με βλέπουν όλοι και λένε "αυτός ο τύπος είναι πάντα θυμωμένος;". Επειδή κάποιος έχει κολλημένη την κάμερά του στο πρόσωπό μου».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice