Μάργκοτ Ρόμπι, Τομ Ακερλέι: Είμαστε μαζί 24 ώρες τη μέρα
Μάργκοτ Ρόμπι, Τομ Ακερλέι: Είμαστε μαζί 24 ώρες τη μέρα © ΕPA
Celebrities

Μάργκοτ Ρόμπι, Τομ Ακερλέι: Είμαστε μαζί 24 ώρες τη μέρα

Η σπάνια συνέντευξη που παραχώρησαν και μίλησαν για τον γάμο τους

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Μάργκοτ Ρόμπι, Τομ Ακερλέι: Η σπάνια συνέντευξη που παραχώρησαν και μίλησαν για τον γάμο τους

Για τον γάμο τους και την καθημερινή τους ζωή μίλησαν η Μάργκοτ Ρόμπι και ο σύζυγός της, Τομ Ακερλέι.

Μάργκοτ Ρόμπι και Τομ Ακερλέι παραχώρησαν συνέντευξη στους Sunday Times και εξομολογήθηκαν πως περνούν σχεδόν ολόκληρη την ημέρα του μαζί.

«Είμαστε μαζί 24 ώρες την ημέρα», είπε χαρακτηριστικά ο Τομ Ακερλέι και εξήγησε πως οι ζωές τους μοιάζουν πολύ, ενώ τόνισε πως δεν βρίσκουν κανένα εμπόδιο στην επικοινωνία τους.

«Δεν εργαζόμαστε μεμονωμένα πάνω σε κάτι. Είμαστε μαζί και δεν έχουμε εναλλαγές. Πλέον, όλα έχουν γίνει ένα», είπε ο Ακερλέι για το πώς μπορούν να συνδυάσουν τη ζωή και την καριέρα τους.

Να θυμίσουμε πως ο σύζυγος της Μάργκοτ Ρόμπι είναι γνωστός παραγωγός και σκηνοθέτης ενώ μαζί έχουν ιδρύσει την εταιρεία παραγωγής LuckyChap Entertainment.

Ακολούθως, παραδέχθηκαν πως δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που θα τους κάνουν να τσακωθούν. Ο Ακερλέι, δε, ανέφερε πως οι αφορμές για κάτι τέτοιο είναι συνήθως χαζές. «Στο σπίτι για παράδειγμα μπορεί να τσακωθούμε για τα μπισκότα σοκολάτας. Εγώ προτιμώ εκείνα από το Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ η Μάργκοτ εκείνα από την Αυστραλία», ανέφερε.

Εξήγησε, όμως, πως ποτέ δεν υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ τους.

Η Μάργκοτ Ρόμπι και ο Τομ Ακερλέι παντρεύτηκαν τον Δεκέμβριο του 2016 και έχουν επιλέξει να μην μιλούν συχνά για τον γάμο τους.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice