Τζάστιν Τίμπερλεϊκ: «Δεν φαίνεται καλά, μάλλον ήπιε πολύ» - Το βίντεο που «καίει» τον τραγουδιστή

Τι ακριβώς δείχνει το συγκεκριμένο βίντεο με τον Τίμπερλεϊκ, μέρες πριν από τη σύλληψή του

Look Team |

Ένα βίντεο με τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ σε όχι και τόσο καλή κατάσταση, λίγες ημέρες πριν από τη σύλληψή του για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ φέρεται να ήταν νηφάλιος όταν βιντεοσκοπήθηκε να εμφανίζεται στο Λας Βέγκας με κατακόκκινα μάτια εβδομάδες πριν από τη σύλληψή του για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.Παρά το γεγονός ότι οι θαυμαστές υπέθεσαν ότι ο τραγουδιστής ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας περιοδείας του Forget Tomorrow World Tour στην T-Mobile Arena τον περασμένο μήνα, πηγές δήλωσαν στο TMZ τη Δευτέρα ότι δεν ήταν.

Όμως, το βίντεο που δείχνει τον Τίμπερλεϊκ με κατακόκκινα, ορθάνοιχτα μάτια σχολιάζεται μέρες μετά τη σύλληψη του, δημιουργώντας σοβαρά ερωτήματα για το κατά πόσο εκείνες τις ημέρες ήταν κατά πρώτον νηφάλιος και κατά δεύτερον σε θέση να εξυπηρετήσει τις απαιτήσει και το κοπιώδες πρόγραμμα μίας ζωντανής εμφάνισης.

Πηγή επέμεινε –μιλώντας στο ΤΜΖ- ότι αποκλείεται ο Τίμπερλεϊκ να μην ήταν νηφάλιος, καθώς το αντίθετο σημαίνει ότι διακυβεύονται πολλά: πέρα από τη δική του αμοιβή και των ανθρώπων που εργάζονται για την υλοποίηση της κάθε ζωντανής του εμφάνισης.

Παρ’ όλα αυτά το βίντεο προκάλεσε αίσθηση. Κάποιος σχολίασε: «Ο τύπος δεν φαίνεται καθόλου καλά. Μάλλον έχει πιει πολύ», ενώ ένας άλλος παρατήρησε: «Αυτά τα μάτια, όμως... ο τύπος είτε δεν έχει κοιμηθεί εδώ και μία εβδομάδα είτε πάει για τον 2ο γύρο...».

Άλλοι θαυμαστές πάλι χλεύασαν την κατάσταση του ποπ σταρ, σχολιάζοντας ότι η συμπεριφορά του θα «καταστρέψει την πειροδεία»...

Με στοιχεία από PageSix